Honda Haber !!!"X"

arkadaşlar içerden duyduğum haberlere göre honda türkiye'nin şuan Türkiye'de üretim planı yokmuş pazarın daha da gelişmesini bekliyolarmış ki bu da en az 2-3 sene sürer. fakat yeni modeller geliyor hatırladıklarımı şöyle sıralayım silver wing 400 ve cbf 500 onun dışnda cbr 250 falan gibi bir model gelmeyecek zaten yurt dışında da öyle bir model satılmıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam bu kalite - fiyat ilişkisi ; motora binilen ilk 2 sene içerisinde kime fayda sağlıyor ? biniciye.....

max 2. seneden sonra adamın aklına envayi çeşit motor gelecek gibi oluo ; yok nexus 500ler , yok burgmanlar (adam* ben oluorum bu arada) , yok şunnar bunnar derken , çin malını elden çıkarmanın yollarını arıosun ve bi şekilde çıkarıosun..... neye yarıo bu da ? pazarın canlanmasına....

bence durum budur sayın hafızlar

beyler bu olayla ilgili arkadaşımın başına bir olay geldi,çin malı chooper la çanakkaleden konyaya gitti geldi dönüşte bütün dişlileri değiştirmek zorunda kaldı,bir ay sonra aynı sorun tekrar nüksetti..sonuçta motoru geri verdi..aslında çin malına binmek birazda kumar oynamak gibi bu konuda hiç sorun yaşamadığını söyleyen akadaşlarımdavar.bende chooper almayı düşünüyordum ancak olaydan sonra vazgeçtim iykide vazgeçmişim hondaya kurban olayım tık yok hiç utandırmadı...

iyi geceler....! türkiyede motor ve otomobil üretim maliyeti,işçilik çok yüksek onun için dışarıdan gelmesi çok uygun maliyet açısından,işi bitiren vergiler sizlere bir örnek vermek istiyorum fabrika satış fiyatı 33 milyar olan bir otomobilin vergileri toplamı sizce nedir.......? söylüyorum. 45 milyar.+33 milyarda aracın fabrika satış fiyatı=78 milyarcık gibi bir fiyat şimdi bu araç türkiyede üretilse tahmini bir rakamla 40-45 milyar fabrika satış fiyatı çıkar tabi vergiler hariç gerisini siz düşünün....!kusura bakmayın ancak böyle örnek verebildim kısaca, bende isterim türkiyede üretimin ve fiyatların ucuz olmasını ama...........! :king:

Bunun olmasını bekliyordum.

Gerçekten çin malı motorların piyasaya olan etkileri yavaş yavaş görülmeye başlıyor.
Yaratılacak iş istihdamının yanı sıra bir nebzede olsa ucuz ve kaliteli motorlara bineceğimiz günler yaklaşıyor arkadaşlar.
İnşallah lafta kalmaz.
Diğer markalarda sırayla takip edecektir sanırım. :cat:

Dışarıdan gelen malların maliyeti daha ucuza geliyor.Büyük firmalar türkiyede üretim yapmaktan kaçınıyorlar nedeni işçilik ve maliyetlerin yüksek olması keşke gelseler ama ümitli değilim....! :silent:

ChatnoiR, kardeşim nerelerdesin yahu hakikaten aramıza karakedimi girdi yuoksa biz aramasak sizin aradığınız ve sorduğunuz yok.

çini tebrik ediyorum çünkü istihdam yaratıyo bence!öncelikle ying ming satıyo motorları sonra hoooppp herkes tamirci oluyo!adam motorla servise gide gele bakıyo bu işte ii para var ee artık gidip gelmekten işide kapıyo hemen bi tamirci dükkanı açıyo kendine iş yaratıyo:mrgreen: !görün bak en cazib meslek olacak tamircilik hatta sıfır bozuk motor ilanları görürüz yakında!gerçi ilan su an için yok ama gerçekte çoğu sıfır bozuk motor!sıfır ama sinyal yanmıyo:cherry: mesela!

ARKADAŞLAR... BIRAKIN ELİN ÇİN, MALEZYA MENŞEELİ, JAPON, KORE MALLARININ TÜRKİYE DE ÜRETİLMELERİNİ YAHU... BBRRnin dediği gibi "önce d...ü yemeyip Fabrikayı kapatanlar şimdi yaw..lık yapmasınlar 4 kuruş daha kazanalım diye...

"HAZER TÜRK" Yanılmıyorsam ismi bu idi. TREK sınıfı motorlar yapan ve PATENT alan tek TÜRK markası motorsiklet üreticisi... Bu adamlar, Devletten fabrika için KIRIKKALEde arazi istediler, zengin şirketlerden, Bankalardan düşük vadeli Krediler istediler ve TÜRK markası bir motorsiklet yaratalım diye....

Kendi otomotivcisini, Sanayicisin, Çiftçisini, Tekstilcisini, Turizmcisini Düşünmeyen bir devlet FORD gbi hazine arazisini peşkeş çeker yine elin CAVURUNA... ve olan yine motorsiklet kullanıcısına olur...

ÇİN mallarını CONANNın dediği gibi 1-2yıl sonra tartışalım...

henüz onlar RÜŞTÜNÜ ispat etmediler....

Türk malları içinde,
RAMZEY üretimini çine kaydırmışken ELİN ÇEKİK GÖZLÜSÜ gelip burada fabrika açmaz. Çinde üretirler, bize de monte etmek düşer:)
Kanuni bile Motorsiklet markası değil daha!!!
Bisanın yaptıkları ortada...
Mondiallara daha gelmedim...

Bu konu çok CİDDİ ama, Burada kimsenin SİYASİ bir silahı olduğuna inanmıyorum...

Rüzgarda gitmek kolaydır ama, Rüzgâra yön vermek zordur!!!

***serpico'dan herkese iyilikler

acaba rr da üretirlermi? eğer üretirlerse fiyatıda makul olur diğer firmalar için pek iyi olmaz, tüketiciye hertürlü yararlı tabi, iyi olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar