Honda Honda Goldwing kullanıcıları

Teknik Özellikler

Motor Sıvı Soğutmalı, 4-zamanlı, 12 sübaplı, SOHC boxer 6 silindirli
Motor hacmi (cc) 1832
Silindir çapı & strok (mm) 74 x 71
Sıkıştırma oranı 9.8 : 1
Yakıt sistemi PGM-FI elektronik yakıt ateşleme sistemi (otomatik jigleli)
Max güç (ps @ dev/dak) 118 / 5500
Max tork (Nm @ dev/dak) 167 / 4000
Ateşleme Elektronik avanslı bilgisayar kontrollü dijital transistörlü
Çalıştırma Elektrikli
Şanzıman 5 vites (5 ileri,1 elektrikli geri vites)
Güç Aktarımı Şaftlı
Boyutlar (UxGxY)(mm) 2635 x 945 x 1455
Tekerlekler arası mesafe (mm) 1690
Sele yüksekliği (mm) 740
Yerden açıklık (mm) 125
Yakıt kapasitesi (litre) 25 (4 litre rezerv dahil)
Tekerlekler Ön 5 kollu alüminyum döküm
Arka 3 kollu alüminyum döküm
Lastikler Ön 130 / 70 R18 (63H)
Arka 180 / 60 R16 (74H)
Süspansiyon Ön Hava destekli 45 mm´lik teleskopik çatal, anti dive özellikli, 140 mm esneme aralıklı
Arka Elektronik kontrollü yay ön yükleme ayarlı pro-link pro-arm, 105 mm esneme aralıklı
Frenler Ön Kombine 3 piston kaliperli 296x4,5mm´lik hidrolik çift disk, ABS, cüruflu metal balatalı
Arka Kombine 3 piston kaliperli 316x11mm´lik ventilli disk, ABS, cüruflu metal balatalı
Ağırlık 366 kg (*369)

bu motoru yağmur yağdında kullanan varmı o düğmelerin içine su kaçmıyormu ?

gemi gibi motor zaten yolda akar gibi gidişi var piyango vurursa alır biraz binerim :) tarzım değil ama ayağına bakmak gerek

ben bunlardan yolda hep görüyürum ,daha bugün karşıyaka serinkuyuda gördüm kel bi adam kullanıyordu,ama benim tarzım değil:farao:

Bunlardan dediğin goldwingden bahsediyoruz :) bir sonraki adım araba sanırım.
Direkt ezdin motoru yahu :):)

çok süper motor ama fiyatıda öyle param olsada alsam :) 58.000 lira abs olanı 70.000 lira nasıl olacak bu iş :) ama çocukluğumdan beri hayran hayran baktığım bir model ve öyle bakmaya devam edecem uzun yıllar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:32 ----------

ben bunlardan yolda hep görüyürum ,daha bugün karşıyaka serinkuyuda gördüm kel bi adam kullanıyordu,ama benim tarzım değil:farao:

hakkaten motoru sildin attın... sanki sana hayrına verdiler armağan ettilerde motoru, sen benim tarzım değil diye istemedin gibi bir izlenim oluşuyo insanda senin yazıyı görünce :)

6 silindirli, sıvılarıyla beraber (galiba) 369 kilo bir motosiklet.
nasıl cesaret eder insan bu motosikletin ayaklığını açmaya?
cidden soruyorum bunu.
ben bu bunu mümkün değil zaptedemem.
bana hitap etmiyor diyeyim verecek param olsa bile.
mükemmel bir alet olduğunu anlamak için alim olmaya gerek yok yine de.

bu motora bu kadar para vericegime biraz daha katar 2.0 litre dizel bir SUV alirim. bu da garip bir mesaj oldu ama tarzim degil deyip goldwing'i bi kenara atan arkadastan iyi :D

honda goldwing çok dengeli bir sürüş tarzı olup kullanım şartlarında motosikletlerin cadillac ı diyebiliriz..

hayır dügmeler ve müzik tesisatı yagmur geçirmez . su konusu tazikli olmadıgı taktirde gene sorun çıkarmaz..

agırlık bakımından bir goldwing cüsseli olsada dengeli ve agırlık merkezi orantılıdır düz konumda iki parmagınızla tutabilirsiniz ..

cüssesi sizi korkutmasın motosiklet encok durur vaziyette saga sola çekilir yada üstünde itilirken dengesizdir.. goldwing kullanıcıları sadece ayaklarını yere saglam basmaları yeterli olacaktır çünkü manevra yapması için elektirik motorlu bir geri vitesi mevcuttur

performans konusunda 1800 cc 6 silindirli makinası çok güçlüdür.. kadranın sonunu görür ve yolda sport bir sürüş sergileye bilir.... biraz araştırmayla goldwinglerde sliderleri asvalta degdiren arka çantları yere sürtenler göreceksiniz..

hiç tarzım değil ama almak isterim. binicen üstüne vericen kırbacı vericen kırbacı:) kaymak gibi gider yola yeminle
hatta ileride almayı düşünüyorum sırf uzun yolda iyi gider diye. tabi yedek parçası filan ağlatır adamı ama olsun, bir süre kullanmak isterim.

Olsada binsek :p:mrgreen::)

Bi gün çok param olursa alıcam bundan bi tane :mrgreen::cherry:

Hayal etmek başarmanın yarısıymış herkez hayal ediyor o zaman herkez yarısını başarıyor diğer yarısıda PARA.:queen::queen:

tarzım değil derken anca 150 cbf alabildik,olay kedi ciğer meselesine dönmüş gibi bir algı var.gözü olanın gözü çıksın.köpek sever arkadaşa saygılar:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar