Bence ybr nin parçaları daha ucuz olur.Ama 8 den yukarı yaparsa yamaha büyük ayıp etmiş olurYbr250 ye de bak sen. Ama cbf250 nin fiyatı düşerse honda yine alınır tabi. Ben de yazın akdeniz yollarını aşındırcam. geçenlerde motorumla 100 km yol yaptım. çok güven verdi. Özellikle scooterdan sonra sürüşünü çok seversin![]()
YBR250 nin 2.elleri çıkmadan satalım biz motorları o zaman:cherry:
Asıl merak ettiğim ybr250 nin yakıtı. O kadar enjeksiyon var ne kadar düşürebilmişler acaba yakıtı. Çünkü çok düşüş yoksa enjeksiyonlu motorun arızası zordur. yakıt sistemi parçaları da pahalı olur dolayısıyla.
bi de ybr250 nin parçaları da cbf250 gibi pahalı olmasa![]()
Ee düşsün işte, ne güzel... Alacak olan için![]()
Düşünür müsün satmayı, satsan kaç dersin.....
ylmzzz yani naptın sen, hehe bir de yamahayla konuş istersen, büyük bi zevkle motorun piyasaya sürülmesini bekliyosun bakıyorum da
İkinci el alacağım için, Ybr beni ilgilendirmiyor.. Hem Honda istiyorum ben artık, yamaha istemiyorum.....

vallaha dishy yeni aldığım için şimdilik satmayı düşünmem biraz keyfini sürelim ama dimi , 500cc'lerle (kawa ve suzuki) aynı cüsse ve aynı büyüklüğe sahip ama daha az yakan ve heryere tar tar giden motorumuzla :wiinkk:
şaka bi yana 5 ay sonra falan satmayı düşünüyorum kısmetse 9.10. ay gibi ama bana 2.el maliyeti 6.500 e falan geldi artık mantıklı bişeyler yaparım o zamanda sana almamışsan....:cat:
Düzgün bir fiyat politikası belirlemeyince olan, yüksek fiyata alan arkadaşlara oluyor.:farao:
dishy ben de 2.el aldım gayet memnunum. Cbf250 temiz binilirse zaten çok dayanıklı bir motor. Üretiliş amaçlarından birisi de uzun yıllar dayanması.