honda fes250-asya 150t1

arkadaslar bu 2 motorun bırbırıne yakınlıgını farkettınız mı bır cok sey aynı ve bıldıgım kadarı ıle de asya t1 ın uzerınde honda karburator varmıs.sızler bu konu hakkında bılgı sahıbımısınız?t1 ın bır cok parcasını honda nın bu maxı sı ıle ortak oldugunu bılıyormusunuz?motorumu yenı aldım ve artık daha da cok sevıyorum :)

Ben şahsen aynı parçalar olduğuna inanmıyorum japon-çin:silent:bunu söyleyen bayii mi?;aynı başlıktan 2tane açmışsın..

arkadaşım bu açtığın topikteki bilgileri sana kim verdi bilmiyorum ama ...biraz saçmalamışlar....fes 250 uzun yıllardır avrupada satışta olan bir model tabiki çinliler birçok modelde olduğu gibi bu modeldede taklit yeteneklerini konuşturmuşlar....herhangi bir parçasının bile parçasının aynı olduğunu söylemek yanlış olur...

senin motorunu kötülemek için söylemiyorum ama o motoru fes250 ile kıyaslamak büyük hata olur................

kıyaslamak tabıkı mumkun degıl fakat su cınlıler ıslerını cok ıyı yapmıslar anlatmak ıstedıgım buydu.sadece karburator un honda ıle aynı oldugunu duydum.parcaları aynı derken t1 lerın parcalarını honda ıle degıstırmek mumkun cunku bırebır kopyalanmıs,en azından plastık aksam ıle ılgılı elektrık ıle ılgılı parcalarını(swıtch arızasını bılıyoruz t1 ın)honda nın kı ıle degıstırmek mumkun.bunları da arastırıp sızlere aktarıcam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arasinda Baya Fark Var Ben Hondayida Denedİm T1 SÜrer Gİbİ Gaz Verdİm Motor Altimdan KaÇacak Sandim :) Sadece Şekİl Benzİyo Kalİtesİ Bİr Olamaz

bu benzerliği yeni farketmiş olmanız çok garip...
Sonuçta far ve sinyaller dışında çinliler kalıp alıp üretmişler resmen...
Nerden çıktı derseniz,Hondanın ön camın altında iki tane hava yarığı vardır(çok ufak bir ayrıntı) bu deliğin birebir kopyasi asya da ve ayni kalipta üretilen diğer çin motorlarında var...mesela dylan la yeni cıkan t 19 du sanırım..onunda sadece ön farlari ve stop u biraz değişik...Bunun dışında çinliler inanılmaz kalıp alma ve taklit etme becerisine sahipler...Herhangi bir parça kullanımı olayı ise yanlış olması gerekiyor...yinede ööreniriz..

hayırlı olsun yeni motorun arkadaşım.Ama FES 250 ile T1 sadece kasanın kötü bir fotokopisi kadar birbirine benziyor.Bu kopyacılık T1 in ilk çıktığı zamanlarda çok konuşulmuştu.Eski topiklerden Asya modellerine bakasan orada bu konuyla ilgili yazılan şeyler bulabilirsin.Ancak işin başı para Fes250 9250Ytl T1 2500 Ytl.

haklısın kötü bir kopya...performansdan bahsetmiyorum bile.......herhangi bir parçanın aynı olması söz konusu değil.özellikle elektrik devreleriyle igili bir parçayı alıp asyay takmayın aldığınız honda parçası o an için uysada kısasürede bozulacaktır............

arkadaslar muhakkak kı sızlerın motor bılgısı kıyaslanamaz.daha once yazmıstım ben ılk defa boyle bır motor kullanıyorum ve kendı capım dogrultusunda bırseyler arastırdım o kadar.dedıgınız gıbı honda ıle t1 ı kıyaslamak mumkun degıl tabıkı.dedıgım gıbı ne honda yı nede t1 ı daha oncelerı kıyaslayıp arastırmadıgım ıcın yenı goruyorum bu tur modellerın benzerlıgını sızlere cok ıhtıyac duyacagım da kesın bılgılerınız ıcın.ayrıca tesekkur ederım su an 50-60 km gecmemek uzere motorumun keyfını yasamaya calısıyorum..

eby78 o zaman uyan parçalrı çıkar honda parçalarını tak abii 1000 kat daha çok seversin motorunu:p

koray_77' Alıntı:
eby78 o zaman uyan parçalrı çıkar honda parçalarını tak abii 1000 kat daha çok seversin motorunu:p

haklısın tabı arkadasım ama ben sadece duyduklarımı sızlere anlatmak ıstedım.uyarmı uymaz mı bılmıyorum.ama uymasını acıkcası ısterdım.en azından sorunsuz bır t1 im olurdu:) :queen:

Kardesım senı kandırmıslar.Ne ısı var honda karburatorunun asya motorda :)

abi yawww... kanma bu yazılara sen... ASYA nere HONDA nere....

reklam kokan hareketler bunlar eby78:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar