Honda Dylan Yardım İçeri

Herkeze Merhaba 2006 honda dylan'ım var debrj balatasından kayışına bagalarına fren balatalarına bujilerine lastiklerine kdar herşeyi orjinali ile değiştirdim fakat değiştirmeden önecede 115 km hızı görüyordum değiştirdim yine aynı. Kalkışı 140 km hız yapan dylandan biraz daha atik ama sorun neyse 115 120 diyor sonrası yok ne yapmam gerekir 800 km de bir yağını değiştiriyorum millet yağa bor koy debrj tasını 1mm felan aldır diyor işi sansa bırakmak istemiyorum açıkcası sizlerin bu durum hakkında görüşleri nelerdir teşekkürler.

Bu saydığın parçalar toplamda ne kadar tututu?

Zamanında sıfır alanlar motor gittikçe açılıyor diyordu zaten. 5000'e kadar 120 yi 15.000 e kadarda 130'u geçmediğinden bahsediyorlardı.

Motor kısmı açılmış açılacağı kadarda şanzıman biraz birbirine alışşın

Hocam debrj balatası baga kayış buji 400 lira werdm yapımıda dahil ayrıca motor 30 bin de alt motor kısmı oynanmamış acaba rodajında açamamış olabilirler mi?

20 bin km. kullandım. Bir kere boş yere debriyaj balatasını değiştirmişsin en az 70-80 bin km giderdi. Düz yollarda 120 km hızı görürsün daha fazlasını bekleme. Yol biraz eğimli ise ancak o zaman 130-135 km sürati yakalayabilirsin. 16 beygir ve 150 cc motordan çok fazla beklentiye girme Dylan zaten o kategoride bir numaradır

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
20 bin km. kullandım. Bir kere boş yere debriyaj balatasını değiştirmişsin en az 70-80 bin km giderdi. Düz yollarda 120 km hızı görürsün daha fazlasını bekleme. Yol biraz eğimli ise ancak o zaman 130-135 km sürati yakalayabilirsin. 16 beygir ve 150 cc motordan çok fazla beklentiye girme Dylan zaten o kategoride bir numaradır

niye öyle diosun erol abi bende xmax varken sen yanımdan 140 la geçmemişmiydin :)

Tmm hocam söylediğin mantıklıda adamın motorunda kayışın araları açılmış bujisini bile deiştirmemiş debrj balatası çizik çizk olmuş motor 130 görürken bnm masraf yaptığım yağını bile düzenli periodlarda koyduğum motor gitmeyince elbette insanın moali bozuluyor :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar