Honda Dylan mi Yamaha Bwsmi ?

Selam arkadaslar
Kendime bir scooter almak istiyorum ve ne almam gerektiginde gercekten kararsizim.
Oncelikle ilk motorum olacak daha once cok scooter kullandim bitanede kendime almam gerekiyor artik :)
bugun fuara gittim daha onceden internettende inceledigim motorlari birde yakindan gormek icin dusundugum motorlar Dylan ve Bws idi basliktada bahsi gectigi gibi.
110 kilo ve 180 boyunda biri olarak bws bana biraz fazla kucuk geldi hissine kapildim yanimda benimle gelen arkadaslariminda yuzunde gülücükler acti bir anda :mrgreen:
Dylan ise gercekten hosuma gitti ama ben Dylan a baktigim anda ve kararimi kesinlestirdigim dakikada babam benim hondadan anlayan bir arkadasim var diye telefonuna sarildi telefondan gelen cevap dunyayi basima yikti Dylan almayin cin mali o 2.el olarakta istesenizde satamazsiniz gibisinden bi cok soylem isittim karsi taraftaki arkadastan.
Babam kucuk olmasina karsin Bws nin daha iyi olucagi konusunda israr etmekte yamaha firmasi olan bir arkadasi var oda aynisini dile getirmis.

Motor kullanabilen ama ayrintilarindan pek anlamayan bi birey olan bu arkadasiniza yardim ellerinizi uzatmanizi bekliyorum:silent:

Dylan gercenten cin mali,uretimi,vs vs... midir alinabilirmi ?
Bws mi almaliyim ? Fiyat olarak maximum dylan i karsiyalabiliyorum sizinde aklinizda onerebileceginiz scooter marka ve model varsa paylasabilirmisiniz ve mumkunse cin mali olmasin (neden cin olmasin diyebilecek arkadaslar olabilir cevap olarak sadece icime sinmiyorlar diyebilirim o nedenle baska marka onerirseniz sevinirim):rendeer:

Saygilar sevgiler.:cat:

bende dylan var,siyah,0 aldım,1 ay oldu,750km'de....
ilk defa senden duydum çin malı,satamazsınız filan gibi lafları,bu konuda bir bilgim yok onun için cevap veremeyeceğim ama hiç zannetmiyorum..ne kalkışı,ne hızlanışı çin gibi durmuyor...

110 kiloysan boşuna bws diye bence başlık bile açma...o motor kaç hp ki seni kaldıracak,hızlandıracak vs....

honda dylan kendi sınıfında tek 16hp!!!
piyasada gördüğün çoğu 250cc motorlardan bile güçlü ve hızlı..

bunları dylan al diye yazmıyorum çünkü benim ne kazancım var ne kaybım..ama bana kalırsa o boy ve kiloyla (ben:185 boy,90kg) bence bws zor tek seçimin dylan olmalı...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=4104 başlığı okumanı tavsiye ederim..orada benim motorumda var siyah olan...sana son olarak şunu söyleyebilirim ki imkanın varsa bi bwsyi test et almadan önce birde dylanı....

kilo olarak bws i hiç dert etme 200 kiloda olsan dylanın çıkamayacağı yere bws çıkar çok güçlü bir motor ve her yola gelir gerçektende sağlam şunu söylim eğerki motoru yıpratmadan kullanacam ve sürat önemli dersen dylan al ama motoru yıpratacam hoplatacam parçalıyacam şehir içinde maximum 90- 100 yaparım dersen bws senin için biçilmiş derim

dylanın çıkamayacağı yere bws zor çıkarde neyse....

onun haricinde hyosung150 arkadaşın dedikleri doğru bencede..

bende dylan kullanıyorum 1050 km oldu hiç sorun yok ayrıca bunlar italyada yapılıyormuş..kalite mükemmel scooter olarak alınacak motor bence...

bende dylan kullanıyorum 1050 km oldu hiç sorun yok ayrıca bunlar italyada yapılıyormuş..kalite mükemmel scooter olarak alınacak motor bence...

Bende Dylan Kullandim Ama özellikle Arka Fren Hidrolik Değil Ve ön Fren Ile Etkileşimli Arkaya Basinca ön De Fernlemiş Oluyor. çok Sert Bu Yüzden Ve Tam Basmazsan Durmuyor. Onun Dişinda Hizlanmasi çok Güzel;
Mondial Rs 150 Fren Yönünden Daha Iyi Bence..
Ne Dersiniz

1000km oldu artık bende öyle bir sorun mevcut değil...gerçi hiç olmamıştı ama..

ctrl_alt_del' Alıntı:
Bende Dylan Kullandim Ama özellikle Arka Fren Hidrolik Değil Ve ön Fren Ile Etkileşimli Arkaya Basinca ön De Fernlemiş Oluyor. çok Sert Bu Yüzden Ve Tam Basmazsan Durmuyor. Onun Dişinda Hizlanmasi çok Güzel;
Mondial Rs 150 Fren Yönünden Daha Iyi Bence..
Ne Dersiniz

Mondialin 500 km'de biten arka balatasından haberin yok galiba !
Honda'nın yaptığı konbine fren sistemi biraz saçma olmuş ama
yinede RS 151 den iyi !

hyosung150' Alıntı:
kilo olarak bws i hiç dert etme 200 kiloda olsan dylanın çıkamayacağı yere bws çıkar çok güçlü bir motor ve her yola gelir gerçektende sağlam şunu söylim eğerki motoru yıpratmadan kullanacam ve sürat önemli dersen dylan al ama motoru yıpratacam hoplatacam parçalıyacam şehir içinde maximum 90- 100 yaparım dersen bws senin için biçilmiş derim

bws 7,8hp
ses dylan 15,8 hp

hangisi nereye çıkar ortada. lütfen marka fanatizmi yapmayalım.

her yönüyle honda.
motor gücü, su soğutma, 4 zamanlı (honda), daha şık ve güzel, yeni teknoloji...vs

ben bws kullanmış biri olarak sööliyim yani bencede dylan çok güzel bi motor fuarda inceleme fırsatı buldum adam baya bi uğraştı bana satmak için ama:D bws 100 cc bi motor olarak inanılmaz seri bi motor ben kendim 90 kiloyum ve arkadmda bir kişi ile ibresine nekadar güvenirsiniz bilmiyorum ama 100 km gördüm ve cidden tek kişi ile hiç bir yokuş tanımıyor.yani çekişle ilgili bi çekincen olmasın ayrıca kaç devirde bu beygir güçlerine çıktığıda önemli bu motorların ama son olarak bana hangisini alırsın dersen dylan alırım ben:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar