Honda Dylan Dayco Kayış

Arkadaşlar ben motoruma 3 gün önce dayco kayış taktım tavsiye üzerine ama hiç yararını göremedim motorda hiç bi değişiklik yok orjinal kayışıyla aynı hızda gene bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ltfn!!!

ne bekliodun arkadasım nos etkisi falanmı:silent::silent:

dayco kaliteli bi japon kayıs markasıdır dylanın orj kayısı pahalı oldugu için genelde kullanıcıları dayco tercih ediolar bu motora performans sagladıgı için degil daha ucuz ve daha kaliteli uzun omurlu oldugu için:wiinkk:

dayco kaliteli bi japon kayıs markasıdır dylanın orj kayısı pahalı oldugu için genelde kullanıcıları dayco tercih ediolar bu motora performans sagladıgı için degil daha ucuz ve daha kaliteli uzun omurlu oldugu için:wiinkk:

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim ama bi çok arkadas performans sağlayıp hızını arttırdıgını sölemişti zaten bende kayışı değiştirecegim deneyim demiştim iyi olmuş o zman :mrgreen::cat:

GKN

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim ama bi çok arkadas performans sağlayıp hızını arttırdıgını sölemişti zaten bende kayışı değiştirecegim deneyim demiştim iyi olmuş o zman :mrgreen::cat:
ııh, kesinlikle bi fark olmaz, performans için varyatörr ve debriyajla oynamalsıın.. ki dylan için modifiey parçaları olduğunu pek sanmıyorum..

destekliorum:p

hızı artırdıgını soyleyen arkadaslar abartmıştr brz vya onların eski kayıs performansı dusuruyodur yeniyi takınca onlara oyle gelmstir yoksa bu kayısların bi boyutu var en duzgun ve hızlı olan orj boyutudur:cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kayışın performans artısı olmaz ama kötü olna kayış yada eskimiş kayış performansı azaltır

ııh, kesinlikle bi fark olmaz, performans için varyatörr ve debriyajla oynamalsıın.. ki dylan için modifiey parçaları olduğunu pek sanmıyorum..

Dylan için tonla performans modifiye parçası var.170cc malossi full kitten tut da debriyaj kitlerine kadar bir çok parçayı bulmak mümkün(tabi dışarıdan):cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar