ne bekliodun arkadasım nos etkisi falanmı:silent::silent:
dayco kaliteli bi japon kayıs markasıdır dylanın orj kayısı pahalı oldugu için genelde kullanıcıları dayco tercih ediolar bu motora performans sagladıgı için degil daha ucuz ve daha kaliteli uzun omurlu oldugu için:wiinkk:
ııh, kesinlikle bi fark olmaz, performans için varyatörr ve debriyajla oynamalsıın.. ki dylan için modifiey parçaları olduğunu pek sanmıyorum..Verdiğin bilgi için teşekkür ederim ama bi çok arkadas performans sağlayıp hızını arttırdıgını sölemişti zaten bende kayışı değiştirecegim deneyim demiştim iyi olmuş o zman :mrgreen::cat:
ne bekliodun arkadasım nos etkisi falanmı:silent::silent:
dayco kaliteli bi japon kayıs markasıdır dylanın orj kayısı pahalı oldugu için genelde kullanıcıları dayco tercih ediolar bu motora performans sagladıgı için degil daha ucuz ve daha kaliteli uzun omurlu oldugu için:wiinkk:
Verdiğin bilgi için teşekkür ederim ama bi çok arkadas performans sağlayıp hızını arttırdıgını sölemişti zaten bende kayışı değiştirecegim deneyim demiştim iyi olmuş o zman :mrgreen::cat:
ııh, kesinlikle bi fark olmaz, performans için varyatörr ve debriyajla oynamalsıın.. ki dylan için modifiey parçaları olduğunu pek sanmıyorum..