Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İçeride birikmiş birşeyler, bir cesaret atmış kendini ortaya. Aslında amacı konu hakkında fikir paylaşımı olmaktan ziyade, yazanın pipisinin büyüklüğünü ispatlamak olan bir mesaja cevap vermek baştan hataydı. Konu ne olursa olsun, o pipinin büyüklüğü herkesin kabullenmesi gereken tartışılmaz bir gerçek çünkü.
Trafikte bunların önünden çekiliyorum, öndeki sürücülerin üzerine salıyorum, onlara dadanıyorlar. Burada da aynısını yapmak lazım. Öyleyse:
Benimki ortalama boyutta. Ne çok büyük, ne çok küçük. Vasat yani. Konuya dönecek olursak, ekleyebileceğim yeni bir bilgi yok. Yazılanlar ışığında isteyen istediğini düşünmekte serbest. Açıkçası çok da umrumda değil. Ne Honda'yla ilişkim var, ne de şanzıman üreticileriyle.
Trafikte bunların önünden çekiliyorum, öndeki sürücülerin üzerine salıyorum, onlara dadanıyorlar. Burada da aynısını yapmak lazım. Öyleyse:
Benimki ortalama boyutta. Ne çok büyük, ne çok küçük. Vasat yani. Konuya dönecek olursak, ekleyebileceğim yeni bir bilgi yok. Yazılanlar ışığında isteyen istediğini düşünmekte serbest. Açıkçası çok da umrumda değil. Ne Honda'yla ilişkim var, ne de şanzıman üreticileriyle.
Son düzenleme: