@demirarch
Not:
Üstad,
Lazerde kestirirsin demişsin,o iş zor.
En yukaridaki baski saci yuzeyi formlu.
Ya sıvama olacak yada prograsif(sac) kalip olacak.
Cnc iside olmaz parca max 1-1,5mm et kalinliginda
[url]https://i.hizliresim.com/QLYjAj.jpg[/url]
lazer işi lafın gelişiydi canım , mimar adamım , işin detayını görünce anladım tabiki
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
Selam
bende integra kullanicisiyim.bu motor kac km deymis.daha oncede sorulmus ama cevap goremedim.
malesef honda turkiye fiyatlari cok yuksek.3600tl istenilen on diski hollandadan 200 euroya almistim.(orjinal Honda)
hocam motor 35.700 km de ,
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
İşinize yarar mı bilmiyorum ama adamlar Fedex kargoyla 3 günde ulaştırıyor diyor. Kargo pahalı ama toplam 1.600 lirayı bulmuyor gelmesi.
https://www.webike.com.tr/products/23585911.html
çok teşekkür ederim , yan sanayi (EBC) satın aldım , hatta az önce kargo geldi , sıra geldi iyi ustaya ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------
şurda bir kesinlik yok tabi (veya ben anlamadım)
mevcut arızanın debriyajdan kaynaklandığı kesin mi ?
bunun cevabını bence serviste bilmiyor ,
debrıyaj balatasının eskidiği gerçek , bir yerden başladım bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
Şimdi ÖNEMLİ BİR KONU var burada:
Bu forum başlığı "Honda NC700/750 Türkiye" facebook grubunda konu olmuş. Oradaki mesajlarda özetle de deniliyor ki: piyasada dct için yan sanayi debriyaj balatası yok, dct ile düz şanzıman balataları aynı değil. Honda kataloğunda da dct ve düz şanzımanın balataları farklı imiş. Alınan/alınacak olunan EBC balataların dct şanzıman için olduğuna ve motorunuza uyacağına emin misiniz, yoksa deneme yanılma mı olacak?
Ayrıca sizi gruba davet ediyorlar ilk elden bilgi almak için ve motorun km'sini merak ediyorlar.
facebook kullanmıyorum ,
esengül honda ile görüştüm , evet listede farklı görünüyor dedi , detaya inip parça koduna bakınca aynı olduğunu söyledi ...
ama ilk evrede farklı olduğunu söylemişti
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
Açıkçası bunu da bilmiyoruz daha. Link koydum ama arkadaş bakmadı sanırım. Motosikletin yılını ve km sini verdi mi? Eğer vermediyse boş konuşuyoruz.
Mesela lafı geçtiği için AT'nin far fiyatına baktım, burada da pahalı. Tek parça satılıyor, bin küsür dolar indirimli fiyatı bile...
Benim bildiğim Honda yürüyen aksamda olabilecek problemleri garanti kapsamında halleder, adını kirletmez. Yurt dışı forumlarında kronik DCT arızası var mı? Ben rastlamadım açıkçası.
Kalkıp ta Honda'nın motosiklete koyduğu DCT şanzımanı VW'nin dizel arabasına koyduğu DCT şanzımanla karşılaştırıp "DCT kaka" demek çok saçma.
estağfurullah , cevaplarınızı okuyorum , iş yoğunluğundan vakit buldukça yazmaya çalışıyorum , teşekkürler cevaplarınız için ,
motor 2014 model , 35.700 kmde , garanti bitti , bakımların tamamı Anes Honda da yapıldı , ben 25.000 kmde satın aldım ....
EBC balatayı satın aldım , ilk fırsatta taktıracağım , benden sonra bu sorunu yaşabilen olur , onlara yardımcı olur ,
mutlaka burdan bilgi yazacağım ,
selamlar