Honda bu modeli niye üretimden kaldırdı?
herkese selamlar...
bende uzun zamandır siteye giremiyordum,benim deauville 2017 model 2011 de aldım çok ama çok memnunum bunları sorusu olan arkadaşlara cevap olsun diye yazıyorum sorunsuz biniyorum çok şükür... niye sıfır gelmiyor sorusu bence kolay kolay ariza yapmayan bir makina eee firmalar satış sonrası kaymak... yedek parça satarak kazanıyorlar ama bu makinadan kazanamazlarneise kısacası çok keyifli makina .Soru soran arkadaşlar olmuş kusura bakmayın aradan uzun zaman geçtiği tek tek cevap yazmadım
Yanlış yazmış olmalı sanırım 2007 yazacak iken 2017 yazdı.olsun 2007 de olsa müthiş makine ye benziyor bunlar2017 model, 2011 de aldınız ; sanırım yanlış yazdınız ??
Merhaba bende 10 gün önce hayalimdeki dövil'i alarak aranıza katıldım. bir kaç sorum olarak ABS lambası devamlı yanıp sönüyor kontak açlışından hareket halinde dahil. bazen de direk yanıyor ve 10 km/h geçince sönüyor. doğru olanın 10 km/h sonra sönmesi olarak biliyorum ancak bunu çok nadir yapıyor çoğu zaman yanıp sönüyor durmadan. ikinci sorum ise yan sehpa açıkkende marş basıyor ve bu bir gün makineyi devirmeme sebep olacak. Kullanım kitapçığında yan sehpa açık olduğunda ateşleme keser diyor ama bende kesmiyor. nasıl bir arıza vardır acaba. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Ayrıca Kuşadasındayım buralardan kimseler varmı acaba.
ABS sensörleri, delikli okuma diskine belli bir yakınlıkta olması gerek, onları kontrol edin. Cıvatası gevşemiştir falan.Merhaba bende 10 gün önce hayalimdeki dövil'i alarak aranıza katıldım. bir kaç sorum olarak ABS lambası devamlı yanıp sönüyor kontak açlışından hareket halinde dahil. bazen de direk yanıyor ve 10 km/h geçince sönüyor. doğru olanın 10 km/h sonra sönmesi olarak biliyorum ancak bunu çok nadir yapıyor çoğu zaman yanıp sönüyor durmadan. ikinci sorum ise yan sehpa açıkkende marş basıyor ve bu bir gün makineyi devirmeme sebep olacak. Kullanım kitapçığında yan sehpa açık olduğunda ateşleme keser diyor ama bende kesmiyor. nasıl bir arıza vardır acaba. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Ayrıca Kuşadasındayım buralardan kimseler varmı acaba.