Honda Honda Deauville

Bahsi geçen güzergahlarla birlikte Avrupa yakasındaki garipçe köyü ile yalıköy kıyıköy güzergahları da listemizde..

Çok yerinde bir tercih yaptığıma inandığım deauville için bana kaynak olmanızdan dolayı size çok teşekkür ederim. Bundan sonra gezilerde birlikte olacağız anlaşılan. Mesela cumartesi yine kahvaltı var sanırım:)

Cumartesi bendede olabilir gibi gözüküyor. Sonra 2 hafta yokum.
Bır aksilik olmaz ise garipce de veya biraz ilerisinde rumeli fenerinde güzel bir kahvaltı yakışır.:cat:
Deauvill konusundada kullandıgımız kadarıyla yardımcı olmaya calıştık. Begenip mennun kaldıysan ne mutlu.
Deaauvill sakin ve yakışıklı motor kullanmak isteyenler için iyi bir tercih.

Son düzenleme:
Bahsi geçen güzergahlarla birlikte Avrupa yakasındaki garipçe köyü ile yalıköy kıyıköy güzergahları da listemizde..

Çok yerinde bir tercih yaptığıma inandığım deauville için bana kaynak olmanızdan dolayı size çok teşekkür ederim. Bundan sonra gezilerde birlikte olacağız anlaşılan. Mesela cumartesi yine kahvaltı var sanırım:)

beni de yazın bu geziye.dövilleri dörtleyelim...

buluşma yerini tarif edebilecek biri olursa;ben de aranıza katılmak isterim.
evde internetim olmadığı için akşam yazışmaları göremeyebilirim.
buluşma yerini haber verirseniz sevinirim.(çağrı yaparsanız sizi arayabilirim)

fatih elibol
tel:05323515122

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
beni de yazın bu geziye.dövilleri dörtleyelim...

buluşma yerini tarif edebilecek biri olursa;ben de aranıza katılmak isterim.
evde internetim olmadığı için akşam yazışmaları göremeyebilirim.
buluşma yerini haber verirseniz sevinirim.(çağrı yaparsanız sizi arayabilirim)

fatih elibol
tel:05323515122

Niyetimiz ikinci köpruden gecip garipcede de kahvaltı yaparız diyorum. sabah 10 gibi buluşuruz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------

kardeş yanlış anlamazsan neden sattığını öğrenebilirmiyim?
teget gecen ekonomi yuzunden:salut: Arkadaş yazmıştı. Hatta benım ilanda var. Benımde herkez model yukseltir va bende model kucultme peşindeyim:cherry: 2009 aksesesuarlıyı satıp sade bir deauvill le alıp 6000-7000 yı cebe atma gibi sinsi bir fikrim var. 2006 13000 tl ye ye kışa doğru bulurum. :) Yoksa deauvill terkedilip bakşa bir motora tercih edilecek bir motor değil. Hakıkatten deauvill den sonra en akıllıcası abisi pan europan olur.
Ama 1300 cc motor hakıkatten gereksiz.

Hem taşıt pulu , hem benzini hemde şekir içinde zor bir motor.
Deauvill bu bakımdan güzel. :cat:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
tabii ki
motosikletten en ufak bir şikayetim bile yok
ama teğetsel sebeplerden dolayı biraz maaş sıkıntısı var bu sıralar
o sebepten

motorun en ufak bir kazası hasarı yoktur

anladım arkadaşım benimde honda deauville gibi bazı planlarım var aslında ama birisinden alcagım var onu hala koparamadım o yüzden bekleme durumundayım şuan

Merhabalar :) Bu hafta İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasını atlarımızla fethettik. Fatih bey de aramıza katılınca tam sefer havasını yakaladık :) Garipçe - Rumeli Feneri - Riva - Şile güzergahlarını kullandık. İşte fotoğrafları.

Garipçe'de kahvaltımız..

Mıhlama bile vardı :)

Rumeli Feneri

Riva'da 8 çizeceğiz derken fotoğraf çekmeye vakit kalmadı :) İşte Şile..

güzel geziydi.fotolar için sağolasın ersin...
bu güzel gezi için cüneyt abiye şenol abiye,ersin ve artçısına çok teşekkür ederim.
dövillerle daha nice çok km'li gezilere...

Güzel geziyi güzel arkadaşlar ve ve güzel fotograflarla tamamladık. Fotograflar için bende teşekkür ederim.
Tabi gezi deauvillerin vermış oldugu motora bınme aşkıyla garipce, rumeli feneri derken Riva ve Şile olarak devam etti. Biraz köpru trafiği cilesini motorlarla bile cektik. Orman yollarından giderken değil motorlarımıza gaz vermek , ihlamur ve cam kokuları arasında nerdeyse 20 km ile gitmek istiyorduk.

Allahtan vakıt kalmadı . Yoksa Kerpeye doğru acılacaktık. :cherry:

Tabi resimlerde elimde iki sığarayla fotograf cektirmem guzel bir olayın karelenmesiydi.

Adana İl Temsilcisi
çok güzel yapmışsınız,DEAUVİLLE'ciler bir araya gelince işte böyle keyifli geziler ortaya çıkıyor.dövillerle daha nice çok km'li gezilere... hepinize sevgilerimle.

4, levente bii abidede var bundan hergun bi cafenin onune park ediyo cık şık motor

Bende bu katılım ve güzel geçen bir gün için deauville'ci arkadaşlara teşekkür ederim. Ersin kardeşimde baya iyi pozlar yakalamış:) , teşekkürler.
Ayrıca Fatih kardeşimdende yan ayak üzerinde motorun nasıl fıldır fıldır çevrileceğini izleme imkanımız oldu :mrgreen: , bende onu yapacak cesaret yok vallahi.
En kısa zamanda tekrar buluşmak üzere.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 PM ----------

Güzel geziyi güzel arkadaşlar ve ve güzel fotograflarla tamamladık. Fotograflar için bende teşekkür ederim.

Tabi resimlerde elimde iki sığarayla fotograf cektirmem guzel bir olayın karelenmesiydi.

Yaa Şenol Bey'ciğim hala olayın nasıl gerçekleştiğini idrak etmeye çalışıyorum :cherry:

Dönüş yolumuz da sizlerin refakati ile güzel geçti. Balkan Vapuru'nu da yakaladık :) Pazar günü ise yine yerimizde duramadık ve Maslak-Bahçeköy-Kemerburgaz-Tayakadın-Çanakça-Karacaköy-Yalıköy (108km) yaptık. Önümüzdeki haftalarda bu güzergahta düzenleyeceğimiz gezi için son kontrol yapalım dedik. Böylece haftasonu yaklaşık 500 km yol aldık diyebiliriz..
Fotoğraflar konusunda gelişme sağladım sayılır.. Daha güzel fotoğraflar çekmek için gezmek lazım tabi :mrgreen:

Son düzenleme:
Bende bu katılım ve güzel geçen bir gün için deauville'ci arkadaşlara teşekkür ederim. Ersin kardeşimde baya iyi pozlar yakalamış:) , teşekkürler.
Ayrıca Fatih kardeşimdende yan ayak üzerinde motorun nasıl fıldır fıldır çevrileceğini izleme imkanımız oldu :mrgreen: , bende onu yapacak cesaret yok vallahi.

valla cüneyt abicim motorun dönme olayı olsa olsa
benim motorun fırlamalığındandır.durmuyo yerinde meret:)

bak şenol abininkini çeviremedim...
belki de onun dövil 23 lük ya o yüzden olabilir :)))))

anladım arkadaşım benimde honda deauville gibi bazı planlarım var aslında ama birisinden alcagım var onu hala koparamadım o yüzden bekleme durumundayım şuan

inşallah gönlündeki motoru alır ve uzun yıllar boyunca keyifle binersin
her ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun

cümleten kazasız belasız sürüşler

Motoru çevirme olayını öğrenmek için bile gezi yapmaya değer yani.. Bazen yokuşlarda veya dar alanlarda zor durumda kalabiliyoruz çok akıllıca bi yöntem..

valla cüneyt abicim motorun dönme olayı olsa olsa
benim motorun fırlamalığındandır.durmuyo yerinde meret:)

bak şenol abininkini çeviremedim...
belki de onun dövil 23 lük ya o yüzden olabilir :)))))

:cherry:

Sis farlarının ağırlıgındandır.:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:10 AM ----------

çok güzel yapmışsınız,DEAUVİLLE'ciler bir araya gelince işte böyle keyifli geziler ortaya çıkıyor.dövillerle daha nice çok km'li gezilere... hepinize sevgilerimle.

Abi özletme kendini. Motor markası bir vesile. Önemli olan motora binmek. :cat: İnşallah bir gün karadeniz turu yapacagız .

Adana İl Temsilcisi
Abi özletme kendini. Motor markası bir vesile. Önemli olan motora binmek. :cat: İnşallah bir gün karadeniz turu yapacagız .

şenol bey'ciğim;her ne kadar leydi'mi satmış olsam da,sizleri takip ediyor,yazılanları okuyorum.gezi olayına gelince,inşallah.:) hepinize sevgilerimle.

şenol bey'ciğim;her ne kadar leydi'mi satmış olsam da,sizleri takip ediyor,yazılanları okuyorum.gezi olayına gelince,inşallah.:) hepinize sevgilerimle.

Abi benden duymuş olma Cüneyt bey Karadenız gezisine gitti. Pazar kısmetse dönecek.

Bu arada aman arkadaşlar cok sevdiğimiz bir arkadaşımızı kaybettık.
Motor sevgisi bizi sevdiklerimizden ayırmasın. Biz bir kere sevdiklerimiz her gün ölür.
Aman daha yavaş ve sevdiklerimiz için çok daha dıkkatlı. :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar