arkadaşlar herkese merhabalar. ben hüseyin ankaradayım. deauville alacağım inşallah. bu forumu ''Acaba ne düşünülüyor bu motor hakkında'' düşüncesiyle açmışmıştım. ama artık kesin karar verdim alacam...
çok teşekkürler hepinize
Deauvill kullanıcıları olarak düşüncelerimizi ve sürüş izlenimlerimiz burda eksiksiz paylaşmaya calışıyoruz. Başka yerlerdede deavill hakkında olumsuz birşeye rastlamadım. Ondan dolayıdırkı cutku bey ile birer tane aldık. Başta yaşadıgımız sıkıntıyı servis haletti. Simdi motorumuza mutlu ve huzurlu bir şekilde biniyoruz. Çok daha fazla km yapmış arkadaşlar muhakkak daha faydalı ve tecrübeli bilgiler verecektir.
Ama ben hız meraklısıyım 250 km hız yapacağım derseniz ayrı kı deauvill ona göre değil. Süratle ne işim var. Yan cantaları rahat sürüş pozisyonu, leyfli sürüşü tercih ediyorum derseniz. Deauvill.
Sapanca yolunda Cutku 185-190 yaptıysada Deauvill keyf motoru.:cherry:
Rüzgar yoksa ok gibi gidiyor. Ben 1000 e yeni geldiğimden 160 km yaptım.
Rüzgar varsa rüzgarla birlikte her motorda oldugu gibi sallantıyı hıssediyorsunuz. Benim Burgman 650 dede hıssederdim.:cherry: Rahmetli:salut: İstanbuldaki 3 SERVİS ile tanışma fırsatım oldu. Ellerinde parca oldugu müddetce motoru yutarlar. Yeniden imal ederler. geri kalan 2-3 tanesi hakkındada iyi şeyler duyuyor, okuyorum. Şimdilik böyle. :cat:
Adanalı arkadaşımızdada bizde yaşanan problem cıkmadı. Bizimki tamamen şanssızlık gözüküyor. Alınan fiyatlarda 19000 ve 19070 . Ancak Bandrol harıc .
Hakkınızda hayırlısı olur İnşallah. :rendeer:
http://www.motosiklet.net/forum/gez...-uzanan-mahserin-5-motorlusu.html#post1264547
Resimler işte burda. Kymco topiğindeki arkadaşlarla yaza elveda derken güzel bir gezi yaptık. 3 kymco ve 2 deauvill.
Bu arada Motor 1000 km gectikten sonra rodajdaki mo mobilet gürültüsü yerini
Güzel bir motor sesine bıraktı.

Şu anda herşey olması gerektiği gibi.:cat: