Honda dan büyük hayal kırıklığı yaşatan karar

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Allah cezanı vermesin Haşmet. Alırsın craigslist'ten halledersin :)
Hem elektrikli olanları gelir bunun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çoktan geldi, zaten o yüzden çıkıyorlar pazardan. Ben bile yeni trimmer, edger ve blower'ı elektrikli aldım, 40 Volt 144 Whr pille geliyor, benzinliden güçlü.

Gel gelelim yazdıklarına göre Honda, "dünyanın en büyük içten yanmalı motor üreticisi" sıfatını bu ürettiği motorlu aletlere borçluymuş... Velhasıl Honda dünyanın en büyük içten yanmalı motor üreticisi no more...

Motosikleti
Suzuki Inazuma
İyi yapmışlar. SUV/CUV marketine de şöyle güzel bi yapılandırma getirsinler de iyice çevre dostu olsunlar.

Bakalım kim alacak en büyük motorlu araç üreticisi sıfatını

Forumdan Uzaklaştırıldı
İyi yapmışlar. SUV/CUV marketine de şöyle güzel bi yapılandırma getirsinler de iyice çevre dostu olsunlar.

Bakalım kim alacak en büyük motorlu araç üreticisi sıfatını

Honda Prologue

Sozde 2024'te gelecekmis... Hyundai Ioniq 5 an itibariyle EV SUV piyasasini silip supurmekte burada... Ona rakip olabilecek mi bakalim gorecegiz.

Çoktan geldi, zaten o yüzden çıkıyorlar pazardan. Ben bile yeni trimmer, edger ve blower'ı elektrikli aldım, 40 Volt 144 Whr pille geliyor, benzinliden güçlü.

Gel gelelim yazdıklarına göre Honda, "dünyanın en büyük içten yanmalı motor üreticisi" sıfatını bu ürettiği motorlu aletlere borçluymuş... Velhasıl Honda dünyanın en büyük içten yanmalı motor üreticisi no more...

Dünyada en çok satılan vede içten yanmalı motora sahip taşıt Honda nın Cup modeli idi , yanlış hatırlamıyorsam 40 milyon adet üretilmiş..

Motosikleti
D400
bu başlıgın belli bir arkadaşı kışkırtmak ve laf dalaşı başlatmak için açıldığına eminim ama ispatlayamam.

Motosikleti
KTM 790 Adventure
bu başlıgın belli bir arkadaşı kışkırtmak ve laf dalaşı başlatmak için açıldığına eminim ama ispatlayamam.

Bende malum şahıs Tommi Mäkinen'i bekliyorum Topic'e :mrgreen:
Yiyin birbirinizi ete para vermeyin diyecem ama atışmalarınıda seviyorum keretaların :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ee, karting makinalarına ne motoru takıcaz şimdi?

Husqvarna tabii ki :)

Bizim bi arkadaş yeni bundan aldı:

61047416.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yazlığa alınır diye heveslendim ama kat kot farkı olan yerde bununla ilk günden takla atarım ben :D
Husq bloklarını KTM üretmiyor mu? Çim biçme makinasına da ayda bir yağ eklemeyelim be

Yok, çim biçme ekipmanının motorlari Briggs & Stratton. Çok bilinmiyor ama yüz küsür yıldır motor üreten bir Amerikan şirketi.

Honda daha iyidir gerçi. Ama daha da pahalı. Daha doğrusu iyiydi, pahalıydı...

Garibim Husqvarna da sabah biriyle akşam ötekiyle, artık kimden motor bulabilirse :)

Güzel olan, Honda bu çim biçme makinası yapan ekibi motosiklete kaydırırsa güzel işler çıkarabilir. :wiinkk: Çim biçme makinesindeki başarıyı motosiklette yakalarsa karşısında kimse duramaz :)

Son düzenleme:
Bunlar eski kafalı dediğimde bana kızıyordun :p Yapmazlar öyle bir şey. Bi 10 sene önce falan acaip mentalite değiştirdi Honda motosiklet departmanında.
Şimdi belki WBSK'nın üstüne GP'de de dayak yedikleri için biraz değişirler mi diyor insan ama, pek emaresi de yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Desene ufukta eli ayağı düzgün bir Honda motosiklet görünmüyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar