Honda da zammını yapmış :)

valla isteyen istediği zammı yapsın nasılsa almayacağım.Ve şu an özellikle yüksek cc motorlarda satışlar zayıflamış durumda.Mt-09 tracer a kerkindim 50.000 TL oldu,Versys alayim dedim dünya para oldu,bu dönemde en güzeli elimizdekini sıkıca tutup beklemek seneye 20 bin tl ye 250 cc motor dahi alamayacağız süper istikrarlı bir ekonomimiz var akp hükümeti sağolsun.

bu saatten sonra motosiklete başlıcak arkadaşlar allah sabır versin diyorum.

Hep bu kılıçtarın suçu. Yoksa hökümet coh eyi.
Eeeeeeey Honda sen kimsin ya?

PWT

Şuraya çok şey yazardım da gün geçmiyor ki Çomaristanda iyi bir şey olsun.

zamlar geldikten sonra hükümeti eleştirmek kolaycılık , bu yolu "milli irade" seçti hep beraber çekeceğiz.
Yakında bizim motorlara da toki vergisi gelir , kürk mantolu müteahitlere para lazım.

az motor satılınca karların yükselip dövizden bağımsız zamların yapılması. Motor ithalatçıları millet alabiliyormu ki diye sorduğunu sanmıyorum. Çünkü bizim işimiz alanla diyorlar anlayana tabi:)

Bu sefer sabrın sonu selamet ben söyliyim, şöyle ekim kasım gibi...

az motor satılınca karların yükselip dövizden bağımsız zamların yapılması. Motor ithalatçıları millet alabiliyormu ki diye sorduğunu sanmıyorum. Çünkü bizim işimiz alanla diyorlar anlayana tabi:)

Bu sefer sabrın sonu selamet ben söyliyim, şöyle ekim kasım gibi...

bir yerde kitlenecek ama 2017 de olmayacak büyük ihtimal,benim şahsi kanaatim 2018 yılında ötv düzenlemesi yapacaklar hem de eşşek gibi!!!

cf moto iyi bir strateji uygularsa birçok alıcıyı kendine çeker.

Herzam dan mutluluk duyuyorum. Harika bisey bu . Artik zevk almaya birakcaksiniz kendinizi. Halk bundan hoşlaniyor. inanin bak halk bundan hoşlaniyor. şaka yapmiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha buna göre 5-4 geriye düştü.bu son atağı gole çevirip 5-5 yapması şart uzatlamara gitsin maç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar