Honda Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motorumu satıp crf nin supermoto ya çevrilmiş halini kullanmayı düşünüyordum,yolum düştü honda anes'e uğradım 2. el bir crf vardı hah dedim tam aradığım şey,şöyle üzerine bir oturuvereyim dedim o ne ohaa... mekan biraz dardı onunda etkisi olabilir ama binmek bir dert inmek zaten mümkün değil :) top case vardı belki o da biraz engel olmuş olabilir ama çok yüksek geldi.Bu arada da boyum çok kısada değil 1.77. Bu motoru trafikte cirit atarak kullanan arkadaşlara helal olsun diyorum :)
arkada çantası varsa, artçının binip indiği gibi peglere basarak binip inmeyi deneseydiniz keşke. arka amortsörü kendinize göre ayarlama imkanınız var. fabrika çıkışı ayar yeri orta seviyede. ayarı ile oynamadım, boyum 1.76, kilom 65. benden kilolu olduğunuzu varsayaraktan, siz oturduğunuzda motor daha fazla çökmesi lazım. cross ve enduro motorlarda parmak uçlarının yere kıvrık olarak temas etmesi yeterlidir.

arkada çantası varsa, artçının binip indiği gibi peglere basarak binip inmeyi deneseydiniz keşke. arka amortsörü kendinize göre ayarlama imkanınız var. fabrika çıkışı ayar yeri orta seviyede. ayarı ile oynamadım, boyum 1.76, kilom 65. benden kilolu olduğunuzu varsayaraktan, siz oturduğunuzda motor daha fazla çökmesi lazım. cross ve enduro motorlarda parmak uçlarının yere kıvrık olarak temas etmesi yeterlidir.

Kilo o kadar fark edermi bilmiyorum ama 91 kiloyum :) hergün yaklaşık 45 km yol yapıyorum yoğun trafikte, o nedenle ayaklarım yere tam basmayınca güvensiz geldi bana,alışınca belki zorluk çekmem ama genelde hep alçak motorlar kullandım onun etkisi de olabilir.Yinede motorum satıldığında ilk favorim crf olacak gibi.

Kilo o kadar fark edermi bilmiyorum ama 91 kiloyum :) hergün yaklaşık 45 km yol yapıyorum yoğun trafikte, o nedenle ayaklarım yere tam basmayınca güvensiz geldi bana,alışınca belki zorluk çekmem ama genelde hep alçak motorlar kullandım onun etkisi de olabilir.Yinede motorum satıldığında ilk favorim crf olacak gibi.

kilo farketmez mi hocam, 91 kilo iseniz ayak tabanlarınız neredeyse yere tam basacak şekilde çökmesi gerekir :)
yüksekte olma hisside güvensizlik yaratıyor olabilir. ama aştığınız vakit yüksek motorun daha güvenli olduğunu göreceksiniz ve bu sefer alçak motorlar güvensizlik hissi verecek :)

Emreye katılıyorum yükseklik konusunda. Ayrıca 25 kg fark ciddi manada böyle yumuşak amortisörlü motorları yere yapıştırır. daha bir de bu CRF-L lerde yük. ayarı var arkada. Benimkinde de olsa keşke :pale:

2014 de SM modeli çıkacak direk. Belk TR ye de 1 parti getirirler. Bekleyin derim, lastiğe ve özellikle janta boşuna masraf yapmayın derim...

Yakıt hakkaten 3-3.5 lt mi dir? Şehir içi trafikte bu veriyi alabiliyormuyuz ?

evet ne yaparsanız yapın 3-3,5 litreyi geçmiyor, ben hep son limitlerde kullanıyorum. yol müsaitse 100km hızın altına pek düşmem.
deponun kapasitesi 7.7lt, son çizgi yanıp sönmeye başladımı benzin alıyorum, 6-6.3litre filan alıyor. 6.3lt ile en fazla 187km'yi gördüm.

evet ne yaparsanız yapın 3-3,5 litreyi geçmiyor, ben hep son limitlerde kullanıyorum. yol müsaitse 100km hızın altına pek düşmem.
deponun kapasitesi 7.7lt, son çizgi yanıp sönmeye başladımı benzin alıyorum, 6-6.3litre filan alıyor. 6.3lt ile en fazla 187km'yi gördüm.

Hey maşallah :) Benim motorda az yakıyor ama 3-3,5 çok iyiymiş.Geçenlerde şirinevlerden-K.çekmeceye kadar bir tane crf ile beraber gittik maşallah trafikte iyi gidiyordu.Trafiğe girince 750 lik 250 lik farketmiyor :)

Hey maşallah :) Benim motorda az yakıyor ama 3-3,5 çok iyiymiş.Geçenlerde şirinevlerden-K.çekmeceye kadar bir tane crf ile beraber gittik maşallah trafikte iyi gidiyordu.Trafiğe girince 750 lik 250 lik farketmiyor :)

helede crf ye alıştığınızda altınızda bisiklet varmış gibi oluyor; sıkışık trafikte bu tarz motorlar ile aralara girip çıkmak, kaldırıma çıkıp atlamak çok kolay. 2008den beri cross tarzı motorlar kullanıyorum, kırmızı ışığa gelmeden 50-100metre önce trafik tıkansa da ben hep kırmızı ışığın altındayım :)

Demircimin ricası üzerine ilan açtım arkadaşlar. koruma demiri ve çanta demiri isterseniz beni arayın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-crf-250-l-koruma-demiri-133559994/detay/

Şu güneş otelin arkasında ki demirci ise ona yağmurlu havada su yok :)
Ben bu kadar kötü esnaf görmedim.
Kırk dereden su getiriyor bi iş yapana kadar..
işim olmaz....

ben bu zamana kadar birçok iş yaptırdım ama bir sorun yaşamadım. biraz sizin şanssızlığınız galiba??!!! :(
çevremdeki birçok crf li arkadaş benden görerek çanta demiri yaptırdı ve onlarda bir sorun yaşamamışlar. şimdi koruma demiri yaptırıyorlar tek tek

benimkisi zaten şahsi bir durum. Yaptığı ürüne sözüm yok, ustalığına da , benim yıldızım pek uyuşmadı. Bende zor ve kıl bir müşteriyimdir. Zaten yükseliş hondaya bütün cbf 150 ler için koruma demirlerini 2 yıldır o üretiyor.

Bu yolculuğun an ve an fotoğraflarının, paylaşımlarının olduğu bi sayfanız veya blog'unuz var mı? yada üzerinde hangi yollardan gittiğinizi gösteren bi harita... Böyle bi tur yapmayı istiyorum da ön bilgi olması açısından soruyorum

sıcağı sıcağına
http://www.enduroclub.org/forum/showthread.php?t=3797&page=3&p=81184#post81184

Crf crf dedim gittim dayanamadım xt aldım. :) crf başka bahara kaldı belki ilerde spesiyal olarak düşünülebilir.

herkese selamlar
sehir icinde kullanmak icin crf dusunuyorum uzerindeki jant icin asfalt lastigi mevcutmudur ve hangi marka modeli tavsiye edersiniz
iyi gunler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar