HONDA CRF250L 34 UV 5527

Arkadaşlar motorum çalındı. 2013 model Honda CRF 250L modeli. 12000km yi yeni geçti. 34 UV 5527. İstanbul Anadolu Yakası Erenköy Ethemefendi caddesi'nden 03/06/2014 tarihinde saat 20.00 ile 23:00 arasında çalındı. Dikkatini çeken ya da o bölgede apartman, dükkan kamerası vs olan lütfen bana ya da polise ihbarda bulunsun. 0532 205 89 21

photo.php

bu ara ne cok motor çalındı be kardeşim el insaf ya :( geçmiş olsun umarım bulunur. hepte İstanbul ......

Allah fırsat vermesin bunlara...Geçmiş olsun tez zamanda bulunması temennisiyle.

iki gün arayla Erenköy'deki ikinci motor hırsızlığı bizimki.. Yani madem mahallede çalındı bir motor, neden güvenlik güçleri önlem almıyorlar başkalarının da canı yanmasın diye. Her şey çok yavaş işliyor..

Geçmiş olsun.
İnşallah en kısa sürede bulabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede bulunur. Bu arada dikkat edelim iki gün arayla erenköyde motor çalınmış, demekki bu aralar erenköydeler. O bölgelere dikkat..

Çok teşekkürler. Erenköy bu günlerde çok güvenli bir yer değil. Polisin bunu görüp takip etmesi, devriyesini arttırması gerekiyor ki başka insanlara zarar gelmesin.

Arkadaşlar lütfen biraz kendinizi motoru çalınanlar yerine koyun. Allah korusun yarın öbür gün sizlerin de başına gelmeyeceğinin garantisi yok. O yüzden öncelikle önleminizi alın. Ve herkesten çok önemli bir şey rica ediyorum, plakasız gezen ya da şüphelendiğiniz durumlarda mutlaka polise bilgi verin. Korkmayın başınıza bela almazsınız. İhbar yapılmadan maalesef polis gözünün önünden geçen hırsıza bile selam vererek geçiyor olabilir. O yüzden en ufak bir şüphede polise bilgi verin ya da forumlara bunu yazın. Yazık günah sokaktan kazanmıyoruz motoru almak için parayı. Çoğumuzun çalınan motorunun taksidi benimki gibi devam ediyor. Üstüne bin bir tane şerefsiz dolandırıcı başımıza üşüşüyor. Tek ricam dikkatinizi çeken bir durum olduğunda lütfen bunu bir şekilde duyurun.

Arkadaşlar lütfen biraz kendinizi motoru çalınanlar yerine koyun. Allah korusun yarın öbür gün sizlerin de başına gelmeyeceğinin garantisi yok. O yüzden öncelikle önleminizi alın. Ve herkesten çok önemli bir şey rica ediyorum, plakasız gezen ya da şüphelendiğiniz durumlarda mutlaka polise bilgi verin. Korkmayın başınıza bela almazsınız. İhbar yapılmadan maalesef polis gözünün önünden geçen hırsıza bile selam vererek geçiyor olabilir. O yüzden en ufak bir şüphede polise bilgi verin ya da forumlara bunu yazın. Yazık günah sokaktan kazanmıyoruz motoru almak için parayı. Çoğumuzun çalınan motorunun taksidi benimki gibi devam ediyor. Üstüne bin bir tane şerefsiz dolandırıcı başımıza üşüşüyor. Tek ricam dikkatinizi çeken bir durum olduğunda lütfen bunu bir şekilde duyurun.

bulunurs ihbarla bulunur, 155 i aramaktan cekinmeyin. genel merkez ekip yollamak zorunda

Malesef hala güncel.. Duyan gören ya da plakasız motor şase numarası silik ve arazide binilen motorlar arasında gören olursa lütfen ulaşsın.

0532 205 89 21

motorun çalınma süresi bi kaç dakika.. motor çalınmasını önlemek için polisin motorun başında nöbet tutması lazım.. bu ülkede hırsızlık yapanın eli kolu falan kesilmediği sürece hırsızlık bitmez. benim düşüncem bu

Arkadaşlar konu hala güncel..
2013 model CRF250L 03/06/2014'te Erenköy'den çalınmıştı. Hala bulunamadı. İnternete açtığım ilan sayesinde başka bir arkadaşın CRF sini buldum ve arkadaşı şehir dışına kadar götürerek motoruna kavuşmasını sağladım. İnşallah benim de motorum böyle bir şekilde bulunur. Şüphelendiğiniz plakasız, arazide kullanım için satılık ya da ucuz yedek parça olarak CRF250L denk gelirseniz duyarsanız görürseniz lütfen bana haber verin. 0532 205 89 21 Herkesin motoru bulunur bir an önce inşallah..

Bir de emniyetin sitesinde basın duyuruları kısmında her gün önleyici büro amirliğinin duyuruları oluyor, orada ne zaman baksam 3-5 motor bulunuyor ve hırsızlar yakalanıyor. Motor şasi no silik motorlara ne yapıyorlar diye aradım emniyeti hiç bir bilgi alamadım. Kimsenin bişeyden haberi yok. Hangi otoparka çekiliyor nasıl sahibi tespit ediliyor bilgi vermiyorlar. Aslında motorlarımızın motor şase no silikse ve bulunup bir parka atıldıysa bu bilgiye nasıl ulaşabiliriz? Motorun marka ve modelinden o marka model çaldıranlara ulaşabilir polis ama uğraşmazlar yeddieminde çöp olur gider motorumuz. Bir yolu olmalı. Fikri olan varsa paylaşsın lütfen..

arkadaşım öncelikle büyük geçmiş olsun, umarım motorunu sağ salim bulursun, internete verdiğin ilan sayesinde nasıl buldun , neler oldu ? soru canını sıkmayacaksa ve vaktin varsa anlatır mısın

Sağol arkadaşım, telefonla bi ihbar geldi şehir dışında şu bölgeye bakın diye. Atladım arabaya gittim küçük bi bölge zaten, sordum soruşturdum ve motoru buldum. Çok detaya inemiyorum ama söylemek istediğim duyarlı vatandaşlar sayesinde çalınan motorlarımız bulunabiliyor. Polisten bişey beklemiyorum artık. Kendi çabamızla vicdanlı insanlar görmezden gelmeyip ilgili yerlere haber verirlerse motor her türlü bulunur..

Gozunuz aydin bence detaylari paylasin bnde caldirmistim motoru en ince ayrintiya kadar paylastim. Ne yazikki bu durumlarda belli basli birkac hikaye oluyo diger olaylar hep kopya. Yarin kimin basina ne gelecegi belli olmaz belki hikayeniz birilerinin isine yarar. Gule gule binin motorunuza allah tekrarini yasatmasin ins.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar