Arkadaşlar konu hala güncel..
2013 model CRF250L 03/06/2014'te Erenköy'den çalınmıştı. Hala bulunamadı. İnternete açtığım ilan sayesinde başka bir arkadaşın CRF sini buldum ve arkadaşı şehir dışına kadar götürerek motoruna kavuşmasını sağladım. İnşallah benim de motorum böyle bir şekilde bulunur. Şüphelendiğiniz plakasız, arazide kullanım için satılık ya da ucuz yedek parça olarak CRF250L denk gelirseniz duyarsanız görürseniz lütfen bana haber verin. 0532 205 89 21 Herkesin motoru bulunur bir an önce inşallah..
Bir de emniyetin sitesinde basın duyuruları kısmında her gün önleyici büro amirliğinin duyuruları oluyor, orada ne zaman baksam 3-5 motor bulunuyor ve hırsızlar yakalanıyor. Motor şasi no silik motorlara ne yapıyorlar diye aradım emniyeti hiç bir bilgi alamadım. Kimsenin bişeyden haberi yok. Hangi otoparka çekiliyor nasıl sahibi tespit ediliyor bilgi vermiyorlar. Aslında motorlarımızın motor şase no silikse ve bulunup bir parka atıldıysa bu bilgiye nasıl ulaşabiliriz? Motorun marka ve modelinden o marka model çaldıranlara ulaşabilir polis ama uğraşmazlar yeddieminde çöp olur gider motorumuz. Bir yolu olmalı. Fikri olan varsa paylaşsın lütfen..