Bu tarz çoğu marka da bu şekilde hazirlik tesisati(soket vb.) Üzerinde gelir.
Bu tarz çoğu marka da bu şekilde hazirlik tesisati(soket vb.) Üzerinde gelir.
Halen ustalarımız bu soketin karşılığı yok diye direk aküden çekiyor. Ben yurt dışından aldım soketi çektim orjinal hattan.
Hacim bizim çogu ustanin kafasi halen mz de jawada mobilette kalmiş,degismesi biraz zaman alir.:cherry:
Herkese selamlar. Şu sıralar aşırı merak sardım ATleresadece 11 ay xmax250 dışında deneyimim olmadı. Ocak gibi aksilik olmazsa 1100 DCT L4 almak istiyorum. 197 boyum var, fiziksel olarak ve tecrübe olarak sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Hız yapan, aralara giren ve kendimi zora sokacak biri değilim. Sizin de fikirlernizi merak ediyorum
Motor size ağır ve atak gelecektir kendinizi frenleyen ve hakim olan birisi iseniz herşey biraz daha kolay ama yinede eğitim almadan bu kdar az km de 1000 lik bir makine tercih etmenizi doğru bulmam. Bunu yanlış anlamayın sakın .10bin km ye yakın. O kadar![]()
Motor size ağır ve atak gelecektir kendinizi frenleyen ve hakim olan birisi iseniz herşey biraz daha kolay ama yinede eğitim almadan bu kdar az km de 1000 lik bir makine tercih etmenizi doğru bulmam. Bunu yanlış anlamayın sakın .
Böyle bir araç alırsam zaten kesinlikle eğitime hemen başlarım
Bir aydır çalışmayan motorumuzun anlık akü volt değeri ve marşa bastığında çektiğimiz akım In videosunu çektim .
https://youtube.com/shorts/xikBAxiWe3E?feature=share
afrika twin deki motor çalışma prensibi 4 silindir gibi değil yüksek devir çevirmeyen 2 silindir motosikletler dizel araba gibi çalışabilir yani yavaş trafikte akıp gitmez öksüre öksüre gider yani krakteri böyle
afrika twin deki motor çalışma prensibi 4 silindir gibi değil yüksek devir çevirmeyen 2 silindir motosikletler dizel araba gibi çalışabilir yani yavaş trafikte akıp gitmez öksüre öksüre gider yani krakteri böyle