honda cmx250 rebel

vlad1462' Alıntı:
ya konu honda rebel.lütfen konu harici muhabbetlerden kaçınalım::11122:: ::angry2:: ::yanliss:
aman tanrım bunu söyleyen sen misin:silent: vlad iyimisin:queen:

worider doğru söylemişsin 20 trilyon bende ama belki sizede 5 trilyon çıkar canım:p

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bugünde para sanamı çıktı ya.dünde bana çıkmıştı.:queen: eh sen hayabusa sevmezsin ama bize bitane,hani şöyle siyahından falan.ayarlarsın dimi:flower: ::piloot:: ::haapppy: ::stretche
seni sevdiğimi bilirsin.tekrarlamama gerek yok sanırım:rendeer: :rendeer: :rendeer: :thumleft: :wiinkk: :wiinkk: :cat: :king:

rebel güzel makina ama virago250 apayrı bişe.veya biraz daha fazla verilip dragstar250 kesnlikle daha güzel...

ne baklası ya? ne yazmışım ki? bi daha bak istersen :)
ne var yılbaşında? milli piyango honda rebel mi veriyor yoksa?

milli piyango gibi honda rebel veriyorum.. enduro alıcam. isteyen varsa arasın beni görüşelim.. fiyatını da aşağı çektim.. hadi bakalım..
05357409756 arda

Ben de bir an vladım döndü sandım da sevindim.
gumusarda, satılık kısmına ilan versene.

metenin vimpirleri sizi hortlatın bakem

bu motor benimde dikkatimi çekti ama sahibinden.comda ilanlar hep istanbuldaydı görmek nasip olmadı

Arda abi bir kısmet çıkmadı senin motora en sonunda ben alıcam ama sen aceleci davranıyorsun...

Ben de bir an vladım döndü sandım da sevindim.
gumusarda, satılık kısmına ilan versene.

ilan verdim. ama ben biraz ultraukala nında dediği gibi aceleci davranıyorum. çünkü bayramda tatile enduro ile çıkmak istiyorum.. sırf motor bulabiliim diye de 1 hafta izin kullanıyorum. .. aşka bak sen bee :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar