honda cmx250 rebel

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
arkadaşlar şu sıralar gözüme kestirdiğim motor honda rebel.bilgisi olan varsa motor hakkında yorumlarını bekliyorum.iyi kötü yanları,hangi model yılları tercih edilir,piyasası nedir.ve bu motor ayarı diğer japon ve avrupa markalardan önerebileceğiniz motorlar varmıdır.
sanırım regal raptor bu makinenin çin malı su soğutmalı bi kopyası,zaten ilk olarak regal le ilgili forumda raslamıştım.
ilginize şimdiden teşekkürler.

Güzel motor. Temiz bulursan al. 0 bulursan da al. Beğendiğim nadir motorlardan biridir. Mekaniği sağlam. Motor özellikle keşke Tiger'ımda da bu motor olsa dediğim bir motor. Yalnız b motoru kullanmadım gidişine birşey diyemem ama mekanik olarak iyi.

Görüşmek üzere.

hondanın sevilen bir modeliydi. bildiğim kadarıyla artık üretilmiyor. neticede honda sağlamdır ve alınır. şekil olarak benzer bir motor arıyorsan dadyw regal raptor var şaseleri birinin ikizi gibi.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hondanın sevdiğim modellerinden biri oldu benimde,ilk motorum olmasını istiyorum.aynı katagoride yamaha ve suzukininde varmış,ama benim ilk tercihim hondadan yana olcaktır.
dadyw regal raptor modeli düşünmüyorum.dahası çin malı bişe olmasını istemem.tercihim o yüzden japon veya avrupa olması yönünde.eski olsada honda nın ölüsünü çin alı sıfır bi motora değişmem.
yaza kadar yeterli parayı biriktirip bitane motor almayı düşünüyorum,ve 250cc bi cruiser olması tercihim.

ne oldu hala istiyormusun bu motordan, yoksa forumları okuya okuya fikrin değiştimi:silent: :p

hep başkalarının topiclerinimi GÜNCELlicez canım bu sefer piyango sana vurdu:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
index.jpg

index.jpg

gibi bi makinadır

hahaha, aklıma geldi. çin malı kesinlikle almam diyen bir arkadaş vardı, şimdi keeway'e talim ediyormuş.

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
kim o ya tutarsız adam:joker: benmi yoksa::blusssh:
yuh be.bakla ıslanmıyo be abi ağzında.::rantinp: ::evil::

ne baklası ya? ne yazmışım ki? bi daha bak istersen :)
ne var yılbaşında? milli piyango honda rebel mi veriyor yoksa?

neye talibsin ne çiçekliği ne talih kuşu
ne diyosun sen yawwwwwwwww:queen:

çıkmaz demeyin şansınızı deneyin MİLLİ PİYANGO:mrgreen: :queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya konu honda rebel.lütfen konu harici muhabbetlerden kaçınalım::11122:: ::angry2:: ::yanliss:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar