Honda honda CMX 250cc Rebel

xrx

arkadaşlar bu motor hakkında bilgisi olan varmı???

ya kimse bilmiyor. ya da önceden yazıldığından bakan olmamış. bu tür başlıklar zamanla ayıklansa özellikle aramalarda kolaylık olmaz mı?

arkadaslar
kendım 2001 model rebel sahibiyim...
3,500tl ye almıstım gömlekte dalgalı halinde...
yaklasık 1,000 tl rektefe vs gitti
ve hcbir sorunu kalmadı... ben bws 100 , minsk 125 , cbf 150 de kullandım ama rebel gibisi yok... diger mondial mct ler de işe yaramaz. cok saglam makina tavsiye ederim.
her yönüyle 10 numara

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bulaşmayın arkadaşlar eski japonlara.Parçasını bulamazsınız elinizde kalır.Ben sadece merak ediyorum nasıl bişey.Fotoğrafını falan görsek.Kaç beygir olduğunu görsek.2 zamanlı mı yoksa 4 zamanlı mı?

Bulaşmayın arkadaşlar eski japonlara.Parçasını bulamazsınız elinizde kalır.Ben sadece merak ediyorum nasıl bişey.Fotoğrafını falan görsek.Kaç beygir olduğunu görsek.2 zamanlı mı yoksa 4 zamanlı mı?

buyurr kardesim fotoyu 3 gün önce cektim =)

motor 2001 model
18 beygir benzinlidir
4 zmanlıdır tabi
cift silindir.... yakıtta cok cimri bir motordur...

http://img826.imageshack.us/i/p1511030311.jpg/

arkadaslar sonucta ne sıkıntısı olacak ki 250 cc motorun...
2 tane ybr 125 silindir war yani bu motorda, gayet uyumlu...
tabi grenaj veya o tarz parcalar zor ama amortisör falan hep mevcut...

slm

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Japonların en cok parcasını bulabılecegın motosıkletı HONDA

Bu motorun zibilyon tane parçası mevcut piyasada.. Tabii piyasayı sadece Eminönü ve honda.com dan ibaret sananlardansanız işiniz zor..
Deiğim gibi, cüsseniz uygunsa tamamdır bu motor..

sevkler asla tartışılmaz arkadaslar...
bu benm düsüncem

ve tabii bnm sevk ve tarzım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------

Honda nın efsanelerinden dir.....
[URL=http://img826.imageshack.us/i/p1511030311.jpg/] Uploaded with ImageShack.us[/URL]

Arkadaşın fotosunu yayınladım... Başka resme gerek yok.... Sakin kullanımlarda eskimeyecek bir makina.....
:cat:

süpersin kardesim eline saglık :cat::cat:

Arkadaşlar merhaba, tanıdığınız ve önerebileceğiniz satılık Rebel var mıdır:rendeer: Talibim de :)

Abilerim ben bu motorun emme manifoltuyla karburatöründen arıyorum acaba piyasada bulabilirmiyim birde fiyatları ne kadardır mct 250 ye takmayı düşünüyorumda

MCT cift karbüratörlü degl mi ?? rebel tek ??:silent:

evet abi çift karbüratörlü onun için düzeni tam tutmuyor bende sizin motor gibi teke çevirecem onun içinde emme manifoltu ve karburatörü lazım :D bulabilir miyim ve fiyatları ne kadardır bilginiz var mı

Yanlışınız olmasın? Tek karburator çift boğazdır onlar. Regal Raptor 250 rebel in motor bloğunun kopyasıdır. Sadece Regal buna artı olarak su soğutmalıdır. Bir çok parça birbirine uyar. Regal parçalarına bakın isterseniz

Yanlışınız olmasın? Tek karburator çift boğazdır onlar. Regal Raptor 250 rebel in motor bloğunun kopyasıdır. Sadece Regal buna artı olarak su soğutmalıdır. Bir çok parça birbirine uyar. Regal parçalarına bakın isterseniz

regallerde tek karburatörlü mü

regallerde tek karburatörlü mü

Borelli Ledow - Bisan Road Star - Keeway super shadow V tipi ama tek karbüraötrlü olan motorlardır. Model numarası cxm 250A olduğundan rebel ile karşıştırdınız sanırım. Tek karbüratör çift V silindire girer. Bu modellerden yedek parça araştırabilirsiniz.

arkadaslar honda rebel 250 arıyorum bulamıyorum temızını izmir de satan varsa ulasabılırmı ?

sim arkadaşlar bende honda cmx 250 rebel kulanıcısıyım gayet memnunum üstelik 1997 model 12 km de sıfırgibi gayet memnunum süspansiyonu falan gayet yumuşak beşikgibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar