Bulaşmayın arkadaşlar eski japonlara.Parçasını bulamazsınız elinizde kalır.Ben sadece merak ediyorum nasıl bişey.Fotoğrafını falan görsek.Kaç beygir olduğunu görsek.2 zamanlı mı yoksa 4 zamanlı mı?
Uploaded with ImageShack.us[/URL]:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:Bulaşmayın arkadaşlar eski japonlara.Parçasını bulamazsınız elinizde kalır.Ben sadece merak ediyorum nasıl bişey.Fotoğrafını falan görsek.Kaç beygir olduğunu görsek.2 zamanlı mı yoksa 4 zamanlı mı?
Honda nın efsanelerinden dir.....
[URL=http://img826.imageshack.us/i/p1511030311.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
Arkadaşın fotosunu yayınladım... Başka resme gerek yok.... Sakin kullanımlarda eskimeyecek bir makina.....
:cat:
Arkadaşlar merhaba, tanıdığınız ve önerebileceğiniz satılık Rebel var mıdır:rendeer: Talibim de![]()
Abilerim ben bu motorun emme manifoltuyla karburatöründen arıyorum acaba piyasada bulabilirmiyim birde fiyatları ne kadardır mct 250 ye takmayı düşünüyorumda
MCT cift karbüratörlü degl mi ?? rebel tek ??:silent:
Yanlışınız olmasın? Tek karburator çift boğazdır onlar. Regal Raptor 250 rebel in motor bloğunun kopyasıdır. Sadece Regal buna artı olarak su soğutmalıdır. Bir çok parça birbirine uyar. Regal parçalarına bakın isterseniz
regallerde tek karburatörlü mü