Ozaman daha ne baskan,ver soloyu :queen:bulmasam da dert değil, bize rock and roll yeterrrr.:rendeer:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::
Hazır konu müzik türleriyken söyleyeyim linkteki şarkıyı arabada sakın açmayın ya da dışardan duyulmasın geçen izmir özkanlarda işim vardı bornovadan geçerken kırmızı ışıkta durunca arabanın içi bir anda kızlarla doldu ne olduğunu anlamadım.:queen:Allahtan araba kamyonetti de kalanları kasaya oturttum.:mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=dck0vwOyEVA
Ahahaha bunu bende dmax ta aciyodum. Arta kalan kizlarada kiyamayip arabanin ustune,sagina,soluna bi sekilde biyerden tutunduruyodum. Multeci arabasi gibi oluyodu :mrgreen: saka bi yana,efsanelerinde efsanesi olan bir sarkidir. Ne dinlerdik beeee :mrgreen: