Honda Cg(2005) Vs Mz 125(Kanuni-1997) Kıyaslanmasında Hangis Tercih Edilir?

İki motora da aşığım askere gitmeden önce alıp kullanmak tadına bakmak istiyorum. Malum ölüm var , kalım var. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz iki motoru da çok seviyorum. Önceden Mz 301'im vardı ama hiç Honda'm olmadı. Bu iki motor üzerinden cevap verin lütfen bu iki motordan birisi olsun istiyorum.

gerçek mz almanya üretimi olanlardır kanuni üretimlerin hepsi çöp maalesef,zaten yaşadığın bölgede yedek parçası ve ustası olmadıktan sonra o motor başına dert açar, temiz cg titan es bulursan tavsiyemdir

gerçek mz almanya üretimi olanlardır kanuni üretimlerin hepsi çöp maalesef,zaten yaşadığın bölgede yedek parçası ve ustası olmadıktan sonra o motor başına dert açar, temiz cg titan es bulursan tavsiyemdir
99-2001 yılları arasında üretilmiş kanuni seyhanlarda sağlamdı.. Sadece montajı konyada kombassan yapıyordu..

Mz'im vardı abi sağolsun beni tamirci etti az çok çözmüştüm 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

99-2001 yılları arasında üretilmiş kanuni seyhanlarda sağlamdı.. Sadece montajı konyada kombassan yapıyordu..
Iyi bir motor ama tamircisi parçası beni korkutuyor abi çözdüm ama benimde yapacağım tamirin bir hududu var😂

İzmirde parça var... Ustası sıkıntılı...
Face de aziz can diye biri var..Aratırsanız bulursunuz.

Her yerini ayarlayabilirsin, hatta piston segman da atabilirsin..
Ama debriyajı otortup ayarlayamazsın meret motorun..
Çok değişik bir sistemi var..
Ben bile çözene kadar akla karayı seçtim..
Bu gün getirsen gene yapamam.. :ROFLMAO:
Abi Almanların genelde bir debriyajşanzıman ayarsızlığı var diğer Avrupalıların yada Japonların debriyaj yada şanzımanları bu kadar cins değil 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar