Honda CG 125 Ariyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaslar 4 bin liraya kadar 2005-2006 model arasi nokta kusuru hatasi olmayan kazasiz belasiz müzelik derlerya :) aynen öyle metalik gri bir cg 125 ariyorum.

bizde 3 tane var. Benimki 96 model 70 bin kusur km de. Biraderde var 2000 model. Km belli değil. Kayınçoda var 2005 model mavi 30bin km civarında. Zevkle biniyoruz. Temiz bitane bul al pişman etmez seni.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizde 3 tane var. Benimki 96 model 70 bin kusur km de. Biraderde var 2000 model. Km belli değil. Kayınçoda var 2005 model mavi 30bin km civarında. Zevkle biniyoruz. Temiz bitane bul al pişman etmez seni.

ben binmek icin almiyorum bence binilecek motor degil koleksiyon amacli düsünüyorum tabi sifir hatali cg 125 cikarsa karsima zor ama arayisa devam :)

@Alper dedigim gibi benim aradigim cg'de hata olmamali kaza vuruk kirik cizik olmamali kisacasi kusursuz bir cg ariyorum tabi demekte haklisin 4 bin lira cok ama her kör malin kör bir alicisi vardir :)

Kilis'te var bende bi motor Honda CG125. Yanlış hatırlamıyorsam 12bin küsür km. Sadece kiliste olduğum süreler yani bazı yazlar keyfe keder binildi. 90 model hatasız. Koleksiyon için arıyorsan sanırım doğru bi makina. Satılık mı diye sorarsan bence bi koleksiyonda olması gereken bi araç. O yüzden pek satacağımı düşünmüyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kilis'te var bende bi motor Honda CG125. Yanlış hatırlamıyorsam 12bin küsür km. Sadece kiliste olduğum süreler yani bazı yazlar keyfe keder binildi. 90 model hatasız. Koleksiyon için arıyorsan sanırım doğru bi makina. Satılık mı diye sorarsan bence bi koleksiyonda olması gereken bi araç. O yüzden pek satacağımı düşünmüyorum

90 model aramiyorum 2005-06 arasi ariyorum tesekkürler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
konu kapanabilir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar