honda cbx250 twister aldım..motorsuz değilim artık

2005 model 2000 km de 5.850 ytl..fiyatı bu.. resimler için yazan arkadaşlar burada yağmur var biraz sabır..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bir dakika !!

Allah kaza göstermesin, kazasız-belasız, nazarsız kullanmanı diliyorum. Pazar günkü bahsettiğin gezide beraberdik biliyorsun, bence Honda Hondadır. İsabetli karar verdiğin kanaatimi ve temennilerimi motor dostlarının olduğu bu sitede de paylaşmak istedim. Yeni sürüşlerde görüşmek dileğiyle, adrenalin aklımızı zayi etmesin.

Hem Samsundasın, hem geziyorsunuz hemde haber vermiyorsunuz. Hımm.
Bende burda gezmeye adam yok diye hayıflanıp duruyorum:mrgreen:

Motorun hayırlı olsun.Bende dün Hyosung gt 250 r aldım.(banada hayırlı olsun di mi:) )
Samsunda neredesin. Ne gezisi yaptınız, kaç kişisiniz, konuyu biraz açarmısın.::winkwink

cbf600 arkadaşım olur çarşambaya gittik beraberce .. 600 lüğün peşinde benimkinin canı çıktı ama yine de 140 a kadar basıyor..
akira gezeceksen buluşur gezeriz kardeşim..senin makinayı tebrik ettim açtığın forumda..güzel makina hysung 250 ..samsunda 1 tane kırmızı vardı yanturda ama adam 8 dedi bana fiyatını..
görüşmek üzere...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kusura bakma benim başlıkta seni kaçırmışım:pale: az önce farkettim.

Gezeriz inşallah . Ama haftasonu olursa:mrgreen: Bende bir dönem twisteri düşündüm ama Hyosung hesaplı geldi 7100 (Özellikle benim motoru 3500 e sayınca)

Samsun MT başlığını aboneliğe aldım, gelşmeleri takip ederim.Motorun tekrar hayırlı olsun.

Süper Moderatör (BBRR)
hayırlı olsun ama resim yok ....

wb6vqt.jpg

Samsun'da böyle motorların olması çok güzel..Demek Yantur aldı Hyosung'u.
iyi geziler 55 ..

Yakıt bilgilerini bu başlıktan takip etmek istiyorum.
HAYIRLI OLSUN, Allah deponu dolu bulundurmak nasip etsin.

hayırlı olsun burdizo.kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

seruven17' Alıntı:
cbf mi,twister mı? Biz de de cbf var ve 140 kı maalesef ki görmüyor...!!!

twister cbf den daha güçlü bi motor.her ikiside 250cc.sanırım twister 2-3 beygir daha güçlü..evet azami olarak 140 gördüm..

hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullanman dileğiyle:rendeer:

arkadaşlar laptopum da bi problem oluştu servise gönderdim. resimler için bekleteceğim.
motor için tebrik eden arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.hepinize kazasız belasız sağlıklı günler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar