Honda CBX 1050'nin sesini daha önce duyan var mı? Eski F1 araçları gibi

bugün youtube'ta karşıma çıktı. inanılmaz bir sesi varmış. tüyler diken diken oluyor izleyince.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sanki Formula 1 arabasının sesini videoya eklemişler gibi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eskiden teknoloji gelişmemiş motorlar daha gürültülüymüş diye düşündüm.
Ben sese takıntılıyım, ne kadar az ses o kadar iyi derim.

Eskiden teknoloji gelişmemiş motorlar daha gürültülüymüş diye düşündüm.
Ben sese takıntılıyım, ne kadar az ses o kadar iyi derim.

Bana kalırsa motosikletten motosikletine değişir bu konu :), sessiz Panigale'yi veya sessiz ve titreşimsiz Harley'i kim ne yapsın ama öküz gibi bağıran ve gitmeyen mobiletide kim ne yapsın :cherry:. Bir kaç kez Spacy 110 Alpha deneme imkanım oldu kendi 80cc dönüştürüştülmüş scooterimden sonra çok güzel gelmişti sessiz ve zahmetsizce çok güzel hızlanıyordu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ecnebilerden biri paylaşmış 11.1 lt/100 diyor oda büyük ihtimal sakin kullanımdadır gaz açınca 15-16 litreleri bulabilir diye düşünüyorum, içmiyor yok ediyor.

Sakin kullanımda 11,1 lt/100 km? Rabbim sen bizi koru. Bunlar nasıl rakamlar? Kalbim sıkıştı, boğazıma bir yumru oturdu, gözlerim karardı.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
6 silindir ve karbüratör... Ocak yıkar bu motor. Ses muhteşem. Ekonomik şartlarım uygun olsa modern motorlar yerine böyle bir şey alır bakımlı tutar keyfini de sürerdim.

Ağzımın duları aka aka izledim bu ne ses bu ne biçim araç ya rab, bunu dizayn eden mühendislerin psikopat olması lazım o zamanlarda naked motora 6 silindir hangi akla hizmet. Bizimkiler hypernaked diye iki silindiri yutturuyor onlar hiperse bu nedir ? Motorda sayısal değerler benim için önemli değil şu motora binen bir adamın asık yüzle sürmesi mümkün değil :D

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Sanki Formula 1 arabasının sesini videoya eklemişler gibi

İlk çekim bana da öyle geldi :) Sonra 2:40'daki inandırdı. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:08 ----------

Abi 6 silindir, karbüratörlü ve de 1000'lik makine acaba ne kadar yakıt içiyordur? :)

Bazı videoların neden benzinlikte çekildiğini de açıklıyor tabii bu durum.

Yani kısaca, sahibi olmak istemezdim ama, çevrede bir tane olsa her fırsatta dinlerdim herhalde. :)

1982 yılında 0 almıştım. 6,000 km ullanıp VF1000 R ile Honda bayisinde takas etmiştim.
O zamanlar Fransa'da yaşıyordum.
Çok güzel bir sesi vardı. Hayran olmamak elde değidi. Ama o yakıt tüketimi cebi o zamanda bile çok yakıyordu. 12-14 litrenin altına hiç düşmedi.

1982 yılında 0 almıştım. 6,000 km ullanıp VF1000 R ile Honda bayisinde takas etmiştim.
O zamanlar Fransa'da yaşıyordum.
Çok güzel bir sesi vardı. Hayran olmamak elde değidi. Ama o yakıt tüketimi cebi o zamanda bile çok yakıyordu. 12-14 litrenin altına hiç düşmedi.

güzel bir deneyim olmuştur eminim, şanslısınız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar