Honda CBR600RR ABS

Honda ‘nın ABS sistemini CBR RR modellerinde kullanacağını daha evvelden [link] duyurmuştuk. MCN tarafından test edilmek üzere edinilen ABS fren sistemli prototip CBR600RR modelinin fotoğrafı yayınlandı.

ABS fren sistemine sahip ilk süpersport modeli olan CBR600RR prototipinin sahip olduğu kombine ABS fren sistemi, ABS ‘nin devreye mümkün olan en son anda girmesi üzerine ayarlanmış. Önümüzde ki iki sene içerisinde üretim modellerinde uygulanması beklenenen sistemin test sonuçları merakla bekleniyor.

Video:
http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1078966126/bclid1600107875/bctid1600111068

hondacbr600rrabsdiagramtb0.jpg

hondacbr600rrabsic8qw3.jpg

60rrabs4re5.jpg

600rrabs1sw3.jpg

600rrabs2jl3.jpg

600rrabs3xy8.jpg

600rrabs4xv4.jpg

60rrabs4re5.jpg

600rrabs1sw3.jpg

600rrabs2jl3.jpg

600rrabs3xy8.jpg

600rrabs4xv4.jpg

Kaynak: http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/honda-cbr600rr-abs/bolumler/konsept-bolumler

Son düzenleme:
bu arada simsiyah 600rr ne güzelmiş , türkiyede sanırım bu renkden yok , yanları gri olan bi siyah var ama bundan hiç görmedim...

racing için abs?ben pek anlamam bu teknik konulardan
iyi mi oldu şimdi yani :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
desenize ss cilere gün doğdu şimdi vascoya bundan bi dene hedaye etmek ilazım yazık herif evden işe yürüyerek gidiyor..:mrgreen:

Mat siyah çok yakışmış... :cat: grafiti gibi...

Tekerin kilitleme noktasında devreye gireceğinden bahsedilmiş, Combined olduğu için ön fren sıkıldığında arkada fren yapacak büyük olasılıkla. Bakalım test nasıl sonuçlanacak merak ediyorum...

ufff rengi müthiş:cat:abs iyimi olmuş bilmem ama insallah seneye alcam bundan.yazarım size iyi olup olmadıgını...:queen::queen:

öncedende soyledım abs motorlarda tehlikelidir anı frende kılıtler we sızı ucurur hele hele ss ler ıcın bence cok gereksız.bu motoru abslı olanı bedava verseler almam:queen::queen:cogu arkdasımız absnın ne demk oldnu bılmıyo hrealde yanlıs anlamayın polemık yaratmıyorum cogu yararlı dıyor ama tam tersı ss lerde tehlıke uyandıracaktır bundan emınım

öncedende soyledım abs motorlarda tehlikelidir anı frende kılıtler we sızı ucurur hele hele ss ler ıcın bence cok gereksız.bu motoru abslı olanı bedava verseler almam:queen::queen:cogu arkdasımız absnın ne demk oldnu bılmıyo hrealde yanlıs anlamayın polemık yaratmıyorum cogu yararlı dıyor ama tam tersı ss lerde tehlıke uyandıracaktır bundan emınım

Fazer sanırım yazıyı okumadın

ABS fren sistemine sahip ilk süpersport modeli olan CBR600RR prototipinin sahip olduğu kombine ABS fren sistemi, ABS ‘nin devreye mümkün olan en son anda girmesi üzerine ayarlanmış

Yukardaki alıntıda tekrar yazıldıgı gibi abs diger motorlardaki abs'lerden biraz farklı olacak mümkün olan en son anda devreye girecek. Yani abs hakkında öryargılı olurken diger abs sistemlerini düşünerek bunu yapmayın. Cbr 600rr daki abs'nin digerlerinden farklı olacagı belirtilmiş.

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni

ABS naapar?
Anlamadım ben.:silent:
Tekeri mi kitler dedin?

Bi daha yazsan.
Açık ve net.
Biz de öğrensek şu ABS'nin ne olduğunu....:wiinkk:

Çoğu arkadaş ABS'nin ne demek olduğunu bilmiyor diye yazmışsın.
Sanırım haklısın.
Örneğin ben....
Açalım şu konuyu hocam.
Hem de topic yürüsün...:wiinkk:

abs ani frende tekerimi kitliyo..
sabah sabah şirkette bir kahkaha sesi duyuldu sayende:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar