- Konu Yazar
Arkadaşlar motor alıcam ve bu ikisi arasında kararsız kaldım siz olsanız hangisini alırısınız ve neden.
ikisi tamamen farklı kategori motorları..birisi ss diğeri sporttouring..eğer rahat kullanmak istersen 600 f..ama rahatsızlığa dayanırım diyorsan r6..ben olsam r6 alırdım..
KuLLanım oLArak İkisininde Pek Bir Farkı yok.. Tam biri SüperTuring öteki Süper Sport Diye Geçiyor ama. Oturuş pozisyon Gidon Hemen Hemen aynı.. Sadece SeLe Kısmı Turing ve biraz Alçak... Bence R6 S
-Suzuki GSX-R1300 (namı değer hayalbuysa)
bunlar şimdilik bildiklerim ve bi kaç bulduğum
demişsin patron ammaaa suzukinin sitesinde ss diye geçiyor ki benim de bildiğim seri üretimi olan en hızlı ve en yüksek cc li ss diye biliyorum
eğer zzr1400 e kawasaki ss deseydi sende mi ss dicektin.. zzr1400 sporttouring ise (ki bence de oyle) 600f de sporttouring...
bu arkadaş 30 temmuzda cbf bakıyordu
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/65775-uzun-yol.html#post1755927
şimdi ise racing
enteresam degil mi.
600 f light ss dir. honda 600 rr satışlarını dogrudan etkiledigi için efsane olmuş bu modeline nokta koymuştur. aslında beygir gücü 100 hpnin altına çekilerek devam edilseydi piyasanın kendi katogorisinde tartışmasız lideri olabilecek bir makinadır. malesef üretimi durdurulmuştr. bu hacimde suzukinin gsx 650 f modeli oluşan bu boşlugu yeterince dolduramamıştır.
bahsettiğin suzukinin yakıt miktarları 600f'e göre çok ama umarım bunlarıda biliyorsunuzdur