honda CBR600F mı? Kawasaki ER-6F mı?

bu Dam başında saksağan... ne demek anlayamadım ama neyse yeniyim belki ondandır. Yenilere nasıl davranılır bilirim:)

ER-6f kullanan varsa yorumlarını belkiyorum.

teşekkürler

Farklı telden iki motor sormuşsun o yüzden diyorum :) Ayrıca ikisi de yeni biniciye göre agresif.. Yazık etme kendine..

Tabi farklı telden haklısın ama iş almaya gelince 15 milyar aynı telden çalıyo. Yani birinde hızdan ödün vericeksin ama rahat kullanıcaksın. Diğerinde hızlı gidebilirsin ama bir o kadarda rahatsız olacaksın.

Konuyu açan kıyaslamaya istiyo, kıyaslanmaz tabi. sadece kullananlar varsa fikirleri işe yarar.

teşekkürler

İyi de burda insanlar sana "sen daha çok seyahatte kullanıyorsun şunu al" ya da "sen daha çok sürat yapmayı seviyorsun şunu al" diyemezler ki :) İkisi de farklı tarz ve senin kullanımına göre değişkenlik gösterir hangisini alman gerektiği gerçeği.

İkisi de sınıflarının iyi motorlarıdır. İkisini de al o zaman :)

Neyse uzamasın sustum. Hangisini alırsan al hayırlısı olsun. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

just_life' Alıntı:
Ben size bir tavsiyede bulunayım ozaman. Hani bir adam var ya motor seslerini kendi ağzından cıkarıyor orada diyorki birde; Suuuuuuuuuziiiiiiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiii GSR 600 Alın size orta boy Street ben hasta oldum :mrgreen:

Tamamen bir Er-6 kopyası o yawww.... :silent:

Er-6 nın servis ve parça problemleri nedeniyle , suzukiye bir kayma olabilir diye düşünüyorum.

Ancak sarı Er-6 nın gönlümde ayrı bir yeri var...

HAYALBUSA birisi sıralı 4 silindir yaklaşık 98 HP, diğeri 2 silindir V-Twin 70 HP. Şu motorları tiplerine göre yargılamaktan vazgeç artık :p

CBR600 hondacığim hondağıda severim hondanın da üstüne motor tanımam

Prometheus' Alıntı:
HAYALBUSA birisi sıralı 4 silindir yaklaşık 98 HP, diğeri 2 silindir V-Twin 70 HP. Şu motorları tiplerine göre yargılamaktan vazgeç artık :p

Pro ....

ben zaten tip olarak benziyo dedim, teknik özelliklerini anlatmadım ki.....

Yani neredeyse er-6 farı bulamazsan, gir gsr nin farını al gibi olmuş iki motor da....

Arkadaşlar, http://www.kawasaki-turkiye.com/ sitesinde yedek parça sorunu hakkında söyle bir bilgi vermişler;

"Stoğumuzda bulunmayan yedek perça ve aksesuarlar Hollanda daki Avrupa merkez depomuzdan gelmektedir.Normal siparişleriniz 2-3 hafta,Acil siparişleriniz ise 3-5 günde teslim edilmektedir."

Bu bilgiyi konuştuğum Z-Moto'da doğruladı.

ÖTV sonrası fiyatlara baktığımda Honda'nın daha cazip göründüğünü düşündüm. Er-6f ile CBF600 Abs'yi karşılaştırın isterseniz. Honda 14 (küsür) Kawasaki Er-6f 15 000 YTL

Görüşmek üzere...

bence senin durumun iki arada bi derede kalma gibi bişey ikiside racingde güzel markalar ama bana kalırsa racingde kawasaki derim...KARAR SENİN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mobilet derim televizyonda görmedinizmi otomobille ölçüyorlar mobiletler 165 km hız yapıyor:queen:

2006 cbr 600 f aldım 1 hafta oldu. 99 yılından beri motorsiklet kullanmıyorum. en son olarak suzuki gsxr 750 srad ım vardı 99 da sattım kaza yapmıştım ve binmicem demiştim bidaa. tabii ki tam 7 sene sora dayanamadım ve şeytana uydum aldım. alırken ne düşündüm biliyo musun ben hiç street e yada chopper a binmedim(sürdüm tabii ama benim olmadı yani).
Bence tarz meselesi ben bu sefer 600 olsun yavaş olsun ama illede ss olsun dedim. 95 yılında ilk ss im 92 model cbr 600 f2 idi onla başladım daha sora kawa zx9 yamaha fzr 1000 suzuki gsxr 1100 en son da 98 yılında sıfır bi gsxr 750 srad almıştım.

yani burda demek istediğim bi tarz var çok farklı motorlar er6 ile cbr bence zaten cbr ile başlaman bu seviyede bence yalnış. elinde kalır motor.
bence önce bir ss in arkasına bin gör nasıl gittiğini. 2. viteste torkuda almadan hatta bi tam gaz açsın anlarsın neden korktuğumuzu. şakaya gelmez bence.

Sevgilerimle

performans istiyorsan, bu ikisi arasında tabiki 600f.. kıyaslanaz özellik, 600f 4 silindirli, kawa 2 silindirlidir.. başka bişey yazmaya gerek yok sanırım..

benim er-6f makinam var

er-6f kullanıcısı olarak belki bişeyler yazabilirim.

İlk olarak er-6f cbr600f ye göre rahat ve daha ekonomik.haftasonu full motorun üzerindeydim ve yorulmadım.

er-6f 72 beygir, cbr600f 109 beygir.Eğer ekonomik olsun ve benim gibi çukurları ıskalamıyorsan , her çukura giriyorsan kawasaki almalısın.ama 3-4 saniyede 100km ye çıkmak ve kopmak istiyorsan honda almalısın.hız tutkun varsa honda al derim.rahatına düşkünsen kawasaki..

kadran olayına çok takılma derim çünkü motorun kralı gelsin 280 kadranı sabitleyip gidemez. bunu gidecek yol yok ve motor yıpranır. aralarda düzlüklerde köklersin açarsın gazı o ayrı...

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.nisan başı fuar zamanı 600F aldım.seleye her oturuşumda korkuyorum:) korkmak hoşuma gidiyor nedense sürekli tedbirli olmam gerektiğini yola ne zaman yola çıksam bana bi kaç işaret verip uyarıyor.acayip güçlü ve ivmeli,çok dikkat etmek lazım.allah korusun.

Tabi ki kawasakiiiii..... Ama sana da yeni motorun hayırlı olsub kardeş, allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

A_Taha' Alıntı:
Tabi ki kawasakiiiii..... .
!8 yaşında birisi için tabiiki tek kelime yeter Kawasakiiiiiii..Vay be..Yılların motorcusu.....

Honda 600 f in hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.....Yakında bende alacağım aynisini....

hehehe

arkadaş hayırlı olsun iyiki honda almışsın tebrik ederim KISKANANLAR ÇATLASIN özelliklede taha

gerçekten yorum yapmak gerekirse ikisinindedeğeri var ikiside büyük firmalar
ama bende honda diorum.çünkü cbr 600 çokrahat hızlı,ve pratik.. kawasakide ona yakın olabilir ama kawasakinin sadece chopper modelleri çok güçlü ve sağlam.ama diğer modellerinde bu durum farklı hondanın motor aksamı çok sağlam ve dirençli genede sen bilirsin ama bence HONDA.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar