Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dostum bir neyi ayrım cılık yapıyorsun unutma 600 f gelene kadar çoğunuz 125cc motora biniyordunuz tecrübelerinizi 125cc kullanan kardeşlerimizlede paylaşsanız onlarda sizin gibi birgün 600cc binice acemilik çekmezler motorla sınır yok her gün yeni şeyler keşfedersiniz 125cc motoru olupta 1000lik motoru oynatan çok kardeşlerimiz var ayırdım yok asla çünkü motorcuların hepsi kadeştir

yapmayın arkadaşlar 125'den hemen 600f'e geçmeyin... benden söylemesi

firariymh'in yazdıklarını ya ben yanlış anlıyorum ya da kendisi tam olarak anlatamadı.
benim gibi yanlış anlayanlar varsa lütfen cevap vermesin; cevap verip de polemiğe neden olmasın.

arkadaşlar çok sağolun vermiş olduğunuz bilgiler için.ben bu gazla hemen 600f alayım bari.zaten düşünüyordum yaw.

ArkadaŞlar 600f Almadan Bu Alete Nasil Bİnebİlİrİm
Almayi DÜŞÜnÜyorum EĞİtİmde Almak İstİyorum Fakat Dandİk Motorlarla EĞİtİm Verİyolar.. 600f İle EĞİtİm Vercek Bİrİsİ Yada Bİr Kurum Bİlİyorsaniz LÜtfen Yazin Yardiminizi Beklİyorum.. TŞkrlr

Arkadaşlar şu Siralar Araniza Katilmaya çalişiyorum.umarim En Kisa Zamanda Adimi Yazdiririm Listeye Ismimi.

Bİlgİler Cok Faydali Oldu. İnŞallah Seneye Bende Deneyİmlerİmİ Sİzlerle PaylaŞirim..

Arkadaslar bende araniza katilmak icin nacizane cabalarda blunuyorum fakat mali durumlardan dolayi 2. el almak durumundayim. Ankarada oturdugum icin istanbul daki kadar cok secnegimde yok. Ankarada buldugum 2000 model cbr600f i uzun suredir racing kullanan bir arkadasa gosterdim tecrubesine guvendigimden gayet temiz oldugunu soyledi kaza ve motorda bir sorun bulunmadigini belirtti. Fiyat olarakta motorun fiyati 10000ytl...(motor 17500 km de)Peki ya sizce bu motorun fiyati ne olmalidir ve temiz oldugunu dikkate alirsak almalimiyim?

Arkadaslar bende araniza katilmak icin nacizane cabalarda blunuyorum fakat mali durumlardan dolayi 2. el almak durumundayim. Ankarada oturdugum icin istanbul daki kadar cok secnegimde yok. Ankarada buldugum 2000 model cbr600f i uzun suredir racing kullanan bir arkadasa gosterdim tecrubesine guvendigimden gayet temiz oldugunu soyledi kaza ve motorda bir sorun bulunmadigini belirtti. Fiyat olarakta motorun fiyati 10000ytl...(motor 17500 km de)Peki ya sizce bu motorun fiyati ne olmalidir ve temiz oldugunu dikkate alirsak almalimiyim?

2000 Model bir motora göre bana km'si pek inandırıcı gelmedi açıkçası eğer doğruysa fiyat normal 10.000.YTL eder derim ben...:bounce:

Arkadaşlar merhaba, 3000 km dir 600f kullanıyorum. Beni de listeye ekliyebilirsiniz.
Yolunuz açık olsun...

bu gün ilk defa 2005 model bi 600f e artçı olarak bindim.
çıktığımız en yüksek (dar bi caddede olduğumuzdan ve korktuğumdan :) ) 80 km idi.
ama o ivmelenmeye o sese o dengeye ve konfora hayran kaldım.

bu yıl yeni aldığım gs200 le yeterli tecrübe edinir ve seneye maddi sıkıntı olmazsa aranıza gelebilirim inşallah.
herkese selam.

Kaç kere sorulmuş ama abilerimizden kimsede cevap vermemiş :=) CBR125'ten 600F e geçtiğimizde çok zorlanırmıyız ? Ne dersiniz ?

@Carcharoth
her zaman dedigim gibi bu hadise insandan insana göre degişir. sen nasıl bir kullanıcısın bilmiyorum ama ben en tecrübesiz en yeteneksiz adama göre konuşuyorum; cbr125'ten sonra cbr600f çok tehlikeli olur.

carcharoth;

yaş ve tecrübene göre değişir bana kalırsa..kendine güveniyorsan al.ama şunu söyleyeyim ilk aylar eminim gaza yüklenmeyeceksin.dikkatli olacağın zaman "oldum"dediğin zamandır.işte o zaman tehlikedesindir.gaz kolu elinde, tehlikeyi meydana getiren motosikletin değil sensin..

arkadaşlar 600f le uzun yol yapan var mı acaba,konforunu merk ettim.(500-600 km)almayı düşünüyorum da ocak gibi kısmetse.nişanlım la aramda 550 km fark var yanına bağı gidip gelicem ondan soruyorum. saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar