kimsenin sesi soluğu çıktığı yok
bu arada motorun kafa ve sağ grenajı tamire verdim bizim hobi atölyesinde eski bir minibüsü karavana çeviriyoruz geçerken yanından düşürmüşler ne yazıkki binemiyordum bir süredir iş yoğunluğu derken tamirede bakamadım
arka mono kapağım vardı bunuda boyatıcam isteyen olursa kalıp aldırıp istiyim ona göre maliyeti ne olacaktır vs sorarım ?
bu arada baya bir bakıma giriyorum
sağ süspansiyon keçem patlamış kafa grenajını sökerken görmüş oldum bunuda sağ sol beraber değişecek ( zaten süspansiyon yağlarını değiştirmek vardı kafamda bu sene buda aradan çıkmış olacak )
gidon bilyasında bi boşluk var gibiydi son bindiğimde ama gevşeklikten mi yoksa yer mi yapmış vs bilmiyorum değişecek ise bilya set değiştirecem ama bu sefer orjinal kullanmayacam konik rulman alacağım daha sağlam kalabildikleri için
ve son olarak sübap ayarları yapılacak kompresyonda düşüş var gibiydi son bindiğimde yada ben unuttum binmeye binmeye

ama bunada bakılacak komple
yağını değiştireceğim km dolmadı ama yağ 6 ayı geçti son değişeli ve 1500km kadar bişe yapabildim sanırım üzerindeki yağ ile