Amortisör borusunda çizik varmış buyrun burdan yakın baktığın motoru si.....m Konşuk motor servisedemi güvenemicez arkadaş...
Evet dostlar keçeler patlak boruda çizik var maalesef -( kullanırken hiç bir anlaşılma yok onuda anlamış değilim borunun tamiri varmıdır bilen varmı ?
borunun neresinde çizik var ?
fotoğraf koyabiliyormusun acaba ?
keçeler çok para değil değişir onlar yağıda değişir hazır bakımı aradan çıkar onlarında
borunun tamiri olur ama bükülme vs gibi durumlarda olabiliyor çizik için bir şey yapılamaz sanırım tamir seçeneğinide çok önermem sonuçta boruda eğilen nokta artık zayıflamış bir bölge oluyor 2. el almayı vs düşünüyorsan bunlara dikkat et derim
servis içinde yetkili servis istersen parça değişimi vs konularında mutluhana git derim ben iç mekanık ve parça değişimleri ile ilgili servis bakımlarını orada hallediyorum çünkü her parça için 1 sene garanti veriliyor genel garanti bitmiş olsa bile
ama başka konularda işlemin varsa kadıköyde gknmotors var hasanpaşada ben motorumu gökhandan almıştım 600fi gayet iyi bilen biridir yardımcı olur sana