Marş dönüşünde sorun yoksa, ses canlı geliyorsa;Sorun aküden değil demekki.Arkadaşlar,benim motor bir süredir yatıyordu ve bu gün marş çok zayıf bastı(Güç bela bastı) fakat motor çalıştı.Elektrik tüketmemesi için ön farın soketini çekip dışarı çıkarttım. 10 dakika kadar çalıştırıp sonra stop ettim.Daha sonra içeri almak için marşa bastığımda motor sıcak olmasına rağmen basamadı ve tükendi.Motoru içeri yerine yerleştirip aküyü söktüm.Şarj aletime bağlayıp şarj ettim ve bir daha motor çalışmadı.
Marş canavar gibi basıyor fakat motor çalışmıyor.Sizce ne olabilir başına gelen varmı?
ahah geçmiş olsun.Kolay kolay bişey olmaz bu aletlereArkadaşlar,içim rahat etmedi az önce garaja gidip bir daha marşa bastım tek marşta çalıştı.Bi arkadaşı arayıp sordum,zayıf akü ile marş basmak doğru değil,benzin pompası çok zayıf çalışıyor yeterince benzin gitmemiş olabilir kabilinden bir şeyler söyledi,çok tatmin olmasamda şu an çalıştı.İnş bir daha olmaz.3 evladım var motora neredeyse onlar gibi bakıyoruz şok oldum bu olayda.
Yeri geliyor(özellikle yazın) motorla uğraşmaktan arabayı 1-1,5 ay yıkatmadığım oluyor.Motoru şu an hiç kullanmadığım halde haftada iki defa dükkandaki elektrikli şofbenden sıcak su alarak kendim yıkayıp yerine koyuyorum,üzerine titriyorum,çalışmayınca ihanete uğramiş hissettim.![]()
slm arkadaşlar bende 1 ay önce aldım 600f mi çok memnunum kırmızı siyah 2006 model inş benide kabul edersiniz aranıza ..

slm arkadaşlar bende 1 ay önce aldım 600f mi çok memnunum kırmızı siyah 2006 model inş benide kabul edersiniz aranıza ..
---------- Post added at 13:18 ---------- Previous post was at 13:14 ----------
thmb_141681570vwl
Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız binerler inş.
Arkadaşlar motoru 1. kattaki evime çıkarıp kış boyu parçalamak istiyorum. Sorun oraya nasıl çıkacağı? İki kişi gidondan tutsa, iki kişi arka maşadan diye düşünüyorum ama, gidona veya elciklere zarar verebileceğimi düşünüyorum. Daha parlak bi fikri olan var mı ya da tecrübe eden?
Bu arada 30 bin olduk![]()
Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız binerler inş.
Arkadaşlar motoru 1. kattaki evime çıkarıp kış boyu parçalamak istiyorum. Sorun oraya nasıl çıkacağı? İki kişi gidondan tutsa, iki kişi arka maşadan diye düşünüyorum ama, gidona veya elciklere zarar verebileceğimi düşünüyorum. Daha parlak bi fikri olan var mı ya da tecrübe eden?
Bu arada 30 bin olduk
http://imageshack.com/a/img703/7892/fhlu.jpg