Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu yukarıdaki amerikan park modülünü biraz araştırdım.Kullanıcılar çok ısındığını ve araçların elektronik aksamında sorun çıkardığını söylemişler.Yeni demlenmiş çay tabirini kullanmışlar :mrgreen: Bende farklı bir modül buldum.Bu modül gücünü aküden alıyor.Parklara 1 kablo ile baglanıyor sanırım bunuda tetıkleme olarak kullanmışlar.2 önemli özelliğide açılır kapanır olması ve parlaklık ayarı olması.Attığım videoda gayet açıklayıcı şekilde görülüyor.Ben füme sinyallerde karar kıldım.Buralarda bulamayacagım sanırım fuarı beklemem gerekecek.Veya internet üzerinden halletmeye çalışacağım.

http://www.youtube.com/watch?v=GoBYYjK8-Xw

Honda_CBR600F4i_2001_06_1024x768.jpg

Amerikan park yapmak yerine led sinyal takıp, sürekli sinyallerin yanık kalması daha güzel görünür. Sinyal yakıldığında yanıp söner. Arabamda böyle yaptırmıştım.

Bence sorun farın tek yanması. Keşke kısa farları ikisinde de yanacak şekilde ayarlayabilsek. Nereye gitsem abi farın biri yanmıyor diyorlar, gıcık oluyorum :D

Bu yukarıdaki amerikan park modülünü biraz araştırdım.Kullanıcılar çok ısındığını ve araçların elektronik aksamında sorun çıkardığını söylemişler.Yeni demlenmiş çay tabirini kullanmışlar :mrgreen: Bende farklı bir modül buldum.Bu modül gücünü aküden alıyor.Parklara 1 kablo ile baglanıyor sanırım bunuda tetıkleme olarak kullanmışlar.2 önemli özelliğide açılır kapanır olması ve parlaklık ayarı olması.Attığım videoda gayet açıklayıcı şekilde görülüyor.Ben füme sinyallerde karar kıldım.Buralarda bulamayacagım sanırım fuarı beklemem gerekecek.Veya internet üzerinden halletmeye çalışacağım.

http://www.youtube.com/watch?v=GoBYYjK8-Xw

http://www.canim.net/motors/resimler/Honda_CBR600F4i_2001_06_1024x768.jpg

Okan internette bu kısılıp açılandan bulabilirsen sana zahmet bizede link atabilirmisin?

Bu modül çok güzele benziyor toplu alalım o zaman :) birde 4lümü yapsak? Benim R6mda vardı ben çok kullanıyorum 4lüyü bunda yok :(

Merhabalar

ben bir cbr 250r kullanacıym

şu anda ki tek amacım bir 2011 model ve üstü cbr 600f almak ikinci el almayı düşünüyorum

sorum şu olacak Nelere dikkat etmeliyim sizce ?

ilk 600 cc motorum olacağı için nasıl değerlendirilir neresine bakılır hiç bilmıyorum

şimdiden teşşkürler

Selam arkadaşlar,

Spor manet elcik seti isteyen varsa bende sıfırdan farkı olmayan böyle bir set var.Sıfır alıp iki katı para vermenize gerek yok.

60liraya vericem hepsini kargo size ait

Sahibinden ilanı açmadan buraya yazayım dedim, burdan bi arkadaşa gitmesi tercihimdir.

uzrzd.jpg

Selam arkadaşlar,

Spor manet elcik seti isteyen varsa bende sıfırdan farkı olmayan böyle bir set var.Sıfır alıp iki katı para vermenize gerek yok.

60liraya vericem hepsini kargo size ait

Sahibinden ilanı açmadan buraya yazayım dedim, burdan bi arkadaşa gitmesi tercihimdir.

http://l1311.hizliresim.com/1h/x/uzrzd.jpg

Hocam başka birine söz verilmediyse almak isterim.
Ödemeyi akbanktan havale yapabilirim. Yada farklı bankaya eft.

arkadaslar motorumu gecen hafta felon arkadasımıza sattım yenı kasa 600 f arıyorum düşük km ve servıs bakımlı olması sartı ıle numaram 531-266-23-39

Merhabalar

ben bir cbr 250r kullanacıym

şu anda ki tek amacım bir 2011 model ve üstü cbr 600f almak ikinci el almayı düşünüyorum

sorum şu olacak Nelere dikkat etmeliyim sizce ?

ilk 600 cc motorum olacağı için nasıl değerlendirilir neresine bakılır hiç bilmıyorum

şimdiden teşşkürler

Herhangi bir yetkili Honda servisine başvurmanız yeterli...Eğer periyodik bakımları y.serviste yapılmışsa herşey ortaya çıkar...
Diyagnostik' e bağlanırsa Motor'un yana yatıp-yatmadığı bile ortaya çıkar(motor çalışırken),çünkü ECU(electronik control unit)-denge sensörün(engine cut off sensor) kaç kere devreye girdiğini hafızaya alır ve bunlar hiçbir şekilde Ecu'dan silinemez...Yeni kasa 600FA kronik hiç bir sıkıntısı olmayan(yağ yakma,debriyaj sorunu-bakınız 08-12 1000rr), son zamanlarda Honda'nın (600rr da dahil) yaptığı en iyi makinelerden bir tanesi(bence),usd çatal,abs ile bir harika...
Şimdiden hayırlı olsun,bol şans(2.elde)....:wiinkk:

Ey gidi kim kaldı eski F cilerden :)

Kendi motorumla daha hiç fotoğrafım yok fakat yaz başında böyle bir foto çekilmişim :))

Birde 2011 de yine bi kırmızı F le fotoğrafım var.Çevredede 600F li çok olunca kimin motorlarıydı karıştı,hatırlamıyorum :queen:

Siz bunu benimki sayın :p

bikepics-2619991-800.jpg

(Nedense son zamanlarda bikepics e attıgım fotoların kalitesi ciddi oranda düşüyor :/ )

Ey gidi kim kaldı eski F cilerden :)

Kendi motorumla daha hiç fotoğrafım yok fakat yaz başında böyle bir foto çekilmişim :))

Birde 2011 de yine bi kırmızı F le fotoğrafım var.Çevredede 600F li çok olunca kimin motorlarıydı karıştı,hatırlamıyorum :queen:

Siz bunu benimki sayın :p

http://p1.bikepics.com/2013/11/30/bikepics-2619991-800.jpg
(Nedense son zamanlarda bikepics e attıgım fotoların kalitesi ciddi oranda düşüyor :/ )

Artık bikepicsde kapak fotoğrafı yaptırırsın F i :)

Dün video çektim.Egzantrik sesi ilk aldıgımda daha azdı sanki.Bu konu altında suzuki gergisi takanlar olmuş sanırım bir bilgisi olan var mı ?

Selam arkadaşlar,

2011 üzeri 600f almayı düşünüyorum. Fiyat olarak 21 - 21.500 civarı olabilir. Buradan satmayı düşünen olursa ya da başka yerde gözünüze çarparsa bana buradan bi alo deyin :) Ankara civarı da olsa çok iyi olur, çok mu şey istiyorum? :)

Gerçi bahara kadar kendimi tutabilirsem başka modeller de aklımı karıştırıyor ama şimdilik 600f diyelim bakalım.

Görüşmek üzere, herkese keyifli sürüşler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar