Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Gürsüm nerelere gittiniz böyle :). Farklı bir eğlence olmuş senin için. Kazasız, belasız canım kardeşim.

abim benimm ,bi anlık ani bir karar ile yağmur altında çıktık yola dağ tepe ne varsa alayına girdim :) gölmarmara abi burası (salihli),çok güzel yerler var , 1 tane kross ile orda unutulmayacak dert yok :)

çok selamlar hep birlikte kazasız belasız cezasız inşallah.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-tamamen-orjinal-2007-model-600f-138607095/detay

Bu motor hakkında bilgisisi olan var mı arkadaşlar?

arkadaşlar motorsikletimin debriyaj balatasını degiştirmek istiyorum hangi marka hangi ülke yapımını tercih etmeliyim taşekkürler

arkadaşlar motorsikletimin debriyaj balatasını degiştirmek istiyorum hangi marka hangi ülke yapımını tercih etmeliyim taşekkürler

Ebc'yi tavsiye ederim(geçen yıl 2006-600f'e taktık)...ama mutlaka saç'ları ve göbek'teki rulmanı da değiştirmende fayda var(not: ebc'nin fiyatı - orjinal olanından çok daha hesaplı):wiinkk:

teşekkürler arkadaş sagol ustam 180 tl tutar dedi ama sadece balatamı dedi bilmiyorum

180tl işçilik dağilmi ? ebc debriyaj balataları sahibinden'de 110-120tl

---------- Post added at 01:12 ---------- Previous post was at 01:06 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-tamamen-orjinal-2007-model-600f-138607095/detay

Bu motor hakkında bilgisisi olan var mı arkadaşlar?
motoru tanımıyorum ama sağ sol ve kafa boya hatta yan grenaj çizgilerini çekememişler kısalı inceli bariz belli oluyor egsozda orjinal değil sanayipovic ama diskler felan mevcut kilometreyi pek yalanlamıyor

180tl işçilik dağilmi ? ebc debriyaj balataları sahibinden'de 110-120tl

---------- Post added at 01:12 ---------- Previous post was at 01:06 ----------

motoru tanımıyorum ama sağ sol ve kafa boya hatta yan grenaj çizgilerini çekememişler kısalı inceli bariz belli oluyor egsozda orjinal değil sanayipovic ama diskler felan mevcut kilometreyi pek yalanlamıyor

Alper ver diyorum şu motoru,bugün bitirelim :)

@ARCHANGEL
bu linkte ki f in egzoz orjinal duruyor sanayi yapımı değil :wiinkk:

Havalar iyice soğudu, ısınmak için alternatif ararken :)

90ff.png

Hava serinledi,binmesekte yıkayalım ilgi alaka eksilmesin.

Önce bol köpük
1wm3.jpg

qgxv.jpg

Sonra durulama silme ve kış uykusuna devam

6lgt.jpg

q7sk.jpg

Son düzenleme:
işte OTOMATİK GERGİM'de geldi :)

Kısmetse bu gün onuda taktıktan sonra TIK SESSİZ cbr 600F'im geri dönecek :)

Maaşallah.Allah nazarlardan saklasın hepimizi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

işte OTOMATİK GERGİM'de geldi :)

Kısmetse bu gün onuda taktıktan sonra TIK SESSİZ cbr 600F'im geri dönecek :)

[url]http://l1310.hizliresim.com/1g/v/tykxy.jpg[/url]

Güle güle kullan serkan.

Ü S T A D L A R D A N Y A R D I M!
Merhabalar. 2006 600 f sahibiyim.FI ışığım 1 uzun 5 kısa yanıyor motor bir kaç marştan sonra çalışıyordu.
Benzin pompasını temizledik, ayaklık müşürüde bazen açmıyordu onu da iptal ettik.
Şimdi marş ilk basmada pompadan ses geliyor ve motor çalışıyor. Stop edip hemen bassam bile tekrar almayarak FI ışığı yanıyor.
30 dk. bekledikten sonra tekrar çalışıyor.
Maalesef mersinde arıza belirleyen makinada yok .Yardımlarınızı rica ediyorum.

600f almaya niyetlendim niyetleneli 3 motor değiştirdim ama hala bir 600f alamadım.Yokmu satılık düzgün bir makina.Bi sevindirin şu garibi artık. :)

Vites göstergesi motajı yaptım.Umarım randımanlı olur.Birkaç gün deneyelim bakalım.Tek sorun motor ısınınca boş lambam yanmıyor,boş müşürünün soketini falan temizledim fakat galiba müşür bozuk.Dolayısıyla bazen vites göstergesi de yanılıyor.Fotoğrafları hazırlayayım birkaç adet ekleyeceğim.

ben yapanları görmüştüm ve gayet güzel çalışıyordu,
Bakalım sende nasıl çalışacak...

Bu arada HAYIRLI OLSUN...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar