Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hep biz mi eğlenecez biraz da Jr. F eğlensin (=

1373386_635844566456499_168570932_o.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
LSL koruma takozları
http://j1309.hizliresim.com/1f/y/t4z13.jpg
http://k1309.hizliresim.com/1f/y/t4z1n.jpg
http://j1309.hizliresim.com/1f/y/t4z1q.jpg

ASV manet ve Rizoma Proguard Gidon Topuzları
http://j1309.hizliresim.com/1f/y/t4z5d.jpg
http://j1309.hizliresim.com/1f/y/t4z5g.jpg

Takozlar grenajı koruyabilecek kadar dışarıda, resimlerden pek anlaşılmasa da :p, sinyallere yetmez ama tahminim. İlginç birşey, gidon içi ağırlıklarını çıkarırken sol taraftaki sırf kireç yapmış, onu gördük :cyclopsan, onun da resmini çekseydim keşke. Calgon reklamlarında gösterilen parça gibi bembeyaz çıktı :p. Kireç çözücüyle kireci götürdüm de parçayı inceltip delik deşik etmiş :p.

Rizomalar kendi adaptörüyle takılıyor, içteki ağırlığı çıkarınca çok az titreşim artışı olarak geri döndü, ama rahatsız etmiyor. Görüntüsü yeter :mrgreen:.

Sırada belki Bodystyle siyah cam alabilirim, o da HGS etiketi sırıttığı için :mrgreen:.

Evet, var. Aksi halde katalizör iptali olmadan egzozdan ses alamıyoruz :).

Bende forumda arkadaşlara sordum yapayım mı diye ama büyük çoğunluk yapma dedi bende kaldım. Akrep var bende ama sesi ehh işte. Orjinalden bir tık üstte. Ducatim'de de vardı akrep ve 4silindirin sesini özlediğim için 600f e döndüm.

600f'in saatini bir türlü ayarlamadım.

Üstteki düğmeye basılı tutuyorum, alttaki basılı tutuyorum olmuyor. A-B yi sıfırlayabiliyorum fakat bir türlü saati yanıp söndüremedim. Düğme çalışmıyor desem bu sefer A-B yi değiştirip sıfırlayamam. Neden olabilir acaba?

Bende forumda arkadaşlara sordum yapayım mı diye ama büyük çoğunluk yapma dedi bende kaldım. Akrep var bende ama sesi ehh işte. Orjinalden bir tık üstte. Ducatim'de de vardı akrep ve 4silindirin sesini özlediğim için 600f e döndüm.

Yeni 600F'de istediğiniz egzozu takın, katalizörü iptal etmezseniz sürekli aynı sesi alırsınız. Bu sebeple mecburi bir iptal gerçekleştirdim. Bu işlem sonrası motosikletim 10 kg. kadar hafifledi ve performans artışı sağlandı.

600f'in saatini bir türlü ayarlamadım.

Üstteki düğmeye basılı tutuyorum, alttaki basılı tutuyorum olmuyor. A-B yi sıfırlayabiliyorum fakat bir türlü saati yanıp söndüremedim. Düğme çalışmıyor desem bu sefer A-B yi değiştirip sıfırlayamam. Neden olabilir acaba?

Select ve Reset düğmelerine biraz daha uzun basılı tut; taa ki saat rakamı yanıp-sönmeye başlayana kadar...reset tuşu ile ileri sararak ayarla-select tuşu ile onayla-dıktan sonra sistem dakika ayarı için otomatik yer değiştirecektir....aynı işlemi dakika ayarı için de yap....:wiinkk:

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:40 ----------

Select ve Reset düğmelerine biraz daha uzun basılı tut; taa ki saat rakamı yanıp-sönmeye başlayana kadar...reset tuşu ile ileri sararak ayarla-select tuşu ile onayla-dıktan sonra sistem dakika ayarı için otomatik yer değiştirecektir....aynı işlemi dakika ayarı için de yap....:wiinkk:

NOT: iki tuşa da AYNI anda basman gerek(süre: yaklaşık 4-5 saniye)!!!:cherry:

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

arrow yada leo-vince'nin yeni kasa 600 F için headers'ları var...(e-Bay'da mevcut)---(müthiş bir ses...)
Bende de ARROW Dark Line aluminiyum var- kışa doğru Arrow headers ile kombine edeceğim...

.

unutulan ince bir nokta

kontağı on konumuna getirdikten sonra motoru çalıştırmadan yapabiliyorsun bu işlemi :)

Yağmur...Yağmur..Yağmur. İki gündür kış uykusuna yattı motorum daha da çıkartmayabilirim belki

uumy.jpg

s52y.jpg

aRKADAŞLAR ,
İlgilenecek servisler sizce hangisi,
ŞİRİNEVLER HONDA OTOSEVER,
istoç ANES MOTOR,

Motorda sinir oldugum bır ses var ve bir türlü kesemedim gitti,
Eksantrik zincirini ve gergi paletlerini tansiyoneri değiştirdim,
Debriyaj balatalarını değiştirdim,
hiç bir yerde sorun kalmadı diyebilirim,
Fakat yinede sinir bir durum,
Motor soğukken bir şıkırtı geliyor sesli bir şekilde,
ısındıktan sonra geçiyor kesiliyor,

kısmetse işlerim hafiflesin servis yolu gözüktü,,,

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

arrow yada leo-vince'nin yeni kasa 600 F için headers'ları var...(e-Bay'da mevcut)---(müthiş bir ses...)
Bende de ARROW Dark Line aluminiyum var- kışa doğru Arrow headers ile kombine edeceğim...

unutulan ince bir nokta

kontağı on konumuna getirdikten sonra motoru çalıştırmadan yapabiliyorsun bu işlemi :)

Teşekkür ederim. Kontak açıkken, motoru çalıştırmadan 2 düğmeye aynı anda basarak saati değiştirebildim. Servis kitabında tek düğmeye basın diyordu, o yüzden olmamış.

Motosikleti
2012 Softail Slim FLS
aRKADAŞLAR ,
İlgilenecek servisler sizce hangisi,
ŞİRİNEVLER HONDA OTOSEVER,
istoç ANES MOTOR,

Motorda sinir oldugum bır ses var ve bir türlü kesemedim gitti,
Eksantrik zincirini ve gergi paletlerini tansiyoneri değiştirdim,
Debriyaj balatalarını değiştirdim,
hiç bir yerde sorun kalmadı diyebilirim,
Fakat yinede sinir bir durum,
Motor soğukken bir şıkırtı geliyor sesli bir şekilde,
ısındıktan sonra geçiyor kesiliyor,

kısmetse işlerim hafiflesin servis yolu gözüktü,,,
Kardeş ustamı aradım sordum senin için tabii sesi bilmediğimizden tahminleri şöyle
1-Debriyaj tasından
2- Geri dönüşüm klapelerinden
3-subaplardan (aşınmışlarsa eğer)

Gelen ses bir hırıltı şeklinde ve hafif bi titreme gibi, motor boştayken debriyaja basıp bıraktıktan sonra ve ya vitesteyken debriyaja basınca geliyosa aynısı bende de var ya debriyaj tası yada debriyaj tasının yayındandır o sesi kafana takma ama giderken falan hissetmezsin durduğun yerde oluyor değilse diğer seçeneklerden olabilir. Ama egzantrik sesi gibi yüksekse diğer iki seçenek muhtemel diye düşünüyorum.

Yeni 600F'de istediğiniz egzozu takın, katalizörü iptal etmezseniz sürekli aynı sesi alırsınız. Bu sebeple mecburi bir iptal gerçekleştirdim. Bu işlem sonrası motosikletim 10 kg. kadar hafifledi ve performans artışı sağlandı.

Aynen bende katalizörü iptal ettirdim polisler laf yapıyor ama sıkıntı yok

3 gündür havalar soğuktu, ses soluk kesildi :) neyseki yarın ve sonraki günler havalar ısınıyor.

Herkese merhaba.. Arkadaşlar yazın çok kötü bir çukura girdim. Arka jant biraz eğilmiş.. Dün honda servisine gittim arka jantın eğik olduğu, tamirinin olmadığı ve yenisinin alınması gerektiği söylendi..jant tamiri hakkında bilgisi olan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar