Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

270 kmde ışık yanmadan alıyorum hep.Normalde sakin kullanırım arasıra uzarım.

270 çok güzel rakam gerçekten.

Bu hafta sonu Kayseri Konya yaptım, 200 km de rezerv ısığı yandı, 235km de üç ışık yanıp sönmeye başladı.

En erken bittiği de 135 km de oldu.

Abi 160 km'de 15 lt yaksa motoru satarım ertesi gün :p. Şehir içi zaten yüksek devire gerek yok. 3-5 bin rpm arası. Ben gösterge tripmetre ortalama değerini söylüyorum :p. Şu an 5.2-5.3 gidiyor, köprü trafiğinden dolayı yine :p. 5'in altına rahat inerim beklemeler olmasa. Gerektiğinde de sıkı gidiyorum, en son pazar günü yağmur yağdığında şile yolunda tam gaz gittim, viraj araları 150-180, viraj hızı 120-130 şeklinde :p. 1300 km'dir kullanıyorum ben de artık, çokça alıştım :mrgreen:.

Bu arada ASV manetlerim geldi :p, uzak debriyaj sorununa çözüm olarak mecburen aldım :p. Yolda rizoma proguard ve LSL takoz var. Başka da aksesuar almayacağım gerçi :p.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

Bir dahakine resim atacağım, böyle lafla ikna etmek zor :p.

Eyvallah...H.sonu işin yoksa - istersen bi tanışırız-aletleri de bi TEST ederiz....:santa: Tabii istersen ve de müsait olursan....:cherry:

---------- Post added 24-09-2013 at 00:09 ---------- Previous post was 23-09-2013 at 23:53 ----------

270 çok güzel rakam gerçekten.

Bu hafta sonu Kayseri Konya yaptım, 200 km de rezerv ısığı yandı, 235km de üç ışık yanıp sönmeye başladı.

En erken bittiği de 135 km de oldu.

2012 yazında, yine bu siteye üye olan Tahsin(blackboy) arkadaşım-kendi 2006 600f'le artçılı,topcase'li (givi maxia 52 lt) ile Antalya gidişte full depo ile sürekli 6.vites-sabit 100 km/h ile 400 km ve üzeri gittiğini söylemişti(420-430 km'de lamba yakıyormuş)...üstelik yoshi eksoz da vardı....
Yani tın-tın gittiğinizde tvs apache ile nerdeyse aynı....:p
Bi ben beceremiyorum bu ekonomi işini( tabi bundan önce vahşi gsx-r 1000 k6 vardı)....sanırım 1000'likten buna geçince gaz koluna pek nazik davranmayı öğrenemedim...:cherry::):santa:

benım son test'imde 200 km 55 lira yakmıştır,
Ben LT bazlı yapmadım hiç :)
200 km gezerim tekrar fullerım, :)
daha pratik oluyor :)

Why not? Maybe, we also tested the performances of the bikes....:queen:

are'u sure ? :p

'cause there's a little difference about the power/weıght ratıo of the bikezzzz :bounce:

:cherry:

saka bı yana bos bır yol olursa ve fazla abartmayacaksak elbette olur :cat:

benım son test'imde 200 km 55 lira yakmıştır,
Ben LT bazlı yapmadım hiç :)
200 km gezerim tekrar fullerım, :)
daha pratik oluyor :)

ben de genelde bu sekılde yapıyorum ama yaparken ufaktan bı lıtre hesabı yapıyorum. genelde rıva gıt gel yapıyoruz.e bıkac tur atınca deponun yarısından fazlası gıtmıs oluyor.tekrar cıkarken dolduruyorum :)

yaklaşık 20 gündür adam akıllı turlamamıştım motorla,
bugun dükkana yedek parca almaya AVCILAR'a gittim,
ve yüksek süratlerde eksantrikten ses geldiğini fark ettim,
ilk çalıştırmada gelıyor ve yüksek süratlerde yine gelıyor,
en son gergıye gecen yıl el atmıştım,
şimdi sıra komple zincir ve gergi paletlerınde,
en kısa sürede yapınca resımlerını paylasırım yıne,

Gerçi dükkandan pek vaktım kalmıyor bınmeye ama yınede insanın kendi motoru gibisi yokmuş :)

Beware Radars Very often Motor picking up :)

High punishment enough :)

Geçen yıl SİLİVRİ'de 340 tl yiyince akıllandım-katlanır mini plakalıklı-pp plaka...:queen:

---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:46 ----------

are'u sure ? :p

'cause there's a little difference about the power/weıght ratıo of the bikezzzz :bounce:

:cherry:

saka bı yana bos bır yol olursa ve fazla abartmayacaksak elbette olur :cat:

ben de genelde bu sekılde yapıyorum ama yaparken ufaktan bı lıtre hesabı yapıyorum. genelde rıva gıt gel yapıyoruz.e bıkac tur atınca deponun yarısından fazlası gıtmıs oluyor.tekrar cıkarken dolduruyorum :)

Mutlaka bir fark olacaktır(bg-kg oranı 600rr'ın THE BEST)...fakat 0-200'e kadar kafa-kafaya gidebiliyor. 200'den sonra 600rr-600f'i(yeni kasa) ayırıyor....::146::::146::

Ben kendi yaptığım KATLANIR PLAKA'lığımı yarın sizler için VİDEO'ya çekeyimde göstereyim :)

Gayet Şık ve güzel oldu :)

plakaya dıştan bakınca ÇERÇEVE İÇERİSİNDE duruyor :)
Fakat Teli Çekince İçeri Katlanarak Gizlenebiliyor,
Sonrasında Teli Bırakınca Geri Geliyor :)

Bu gün doldurdum full şehir içi , bol dur kalklı , tamamen semt içi ( BAYRAMPAŞA), 8.8 litre 100 km.

Yakıt testine bende gelirim beyler, şimdiden söyliyeyim 250 likle bile en az %50 nizi takarım tüketimde :mrgreen:

Benim şu sarfiyat sorunumu çözmem lazım acilen ama bu aralar bazı sebeplerden binemiyorum, şimdilik giren çıkan yokmuş havasındayım :mrgreen:

3/5 gündür tabanvay takıldığımdan pompacı tanımamazlıktan gelir oldu, hazır adam tribe girmişken tekrar en sevdiği müşterisi olmadan çözmem lazım şu işi :mrgreen:

Abi 160 km'de 15 lt yaksa motoru satarım ertesi gün :p

Niye olm 1lt ile köprüyü geçiyosun işte :mrgreen: 1lt de pet şişede çantaya atsan geri bile dönersin, min yakıt ile kıtalararası tur :mrgreen:

Bir dahakine resim atacağım, böyle lafla ikna etmek zor :p.

E bi zahmet, canlı canlı göremiycez madem, monitöre bakarak ıslatırız kendimizce :mrgreen:

arkadaşlar işte Bakım Setim :)

tüm parçalarım ORJINALDİR,
sadece D.I.D zincir kullanıyorum,
oda orjınal zinciri piyasada bulamadığımdan...

Motosikleti
2012 Softail Slim FLS
arkadaşlar işte Bakım Setim :)

tüm parçalarım ORJINALDİR,
sadece D.I.D zincir kullanıyorum,
oda orjınal zinciri piyasada bulamadığımdan...

[url]http://u1309.hizliresim.com/1f/t/szwy6.jpg[/url]

DID de çalışan bi arkadaş DID'in egzantrik zinciri üretmediği, piyasada ki bi malı alıp üstüne markasını basma yetkisi olduğunu söylemişti. Orj. zincir yetkili serviste vardı geçen benim değiştirme ihtimalim olduğundan hepsini sormuştum. Bu arada gergiler ve zincirle birlikte tansiyoneri değiştirecek misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar