selam arkadaşlar pc deki resmi nasıl buraya koyabilirim yardımcı olurmusunuz ?
selam arkadaşlar pc deki resmi nasıl buraya koyabilirim yardımcı olurmusunuz ?
Arkadaşlar 2005-06 model arası 600f arıyorum.Forumda satmayı düşünen var mı?
Merhabalar.Dün düzce akçakocaya gittim, mıcırlı bir yola girdim.Motosiklet olduğu yerde devrildi.ale: Sanırım önceden bir işlem görmüş grenaj ve sol grenaj orta bağlantı noktasının olduğu yere macun çekmişler bende yan yatırınca orası patladı.Şimdi bana sol grenaj sticker lazım.Nerden temin edebilirim ?
2007 model, 33bin km'de, remus egsozlu kırmızı 600 F için 14.000 uygun bir fiyat mı? Ederi sizce nedir?
ön fren balatası lazımda alıp memnun olduğunuz bi yer varmı alabileceğim istanbul avrupa yakasında ?
Hocam sen hem kullanıp hem memlun hemde satıyorsan bide forumdansın senden değilde kimden alıcazben sorunsuz kulanmaktayım,
ve satmaktayım ilgilenirsen yardımcı olurum...
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-honda-cbr-600f-on-fren-balatasi,cbr-600f-on-fren-balatasi.cbr-6-106292032/detay/
dyavole kak si be kolegahonda hornet'imi aldığım bayi( anes motor), 2012 yazında 2013'te hornet artık gelmeyecek dedi-ve gerçek oldu.... şimdi de cbr600fa seneye kesin yok.....
anes'in yalancısıyım..........Ammaaa cb500 serisi gelecek. bende cb500x alırım herhalde...(uzun yol için) .tabii uçuk fiyattan gelmezse...geleceği kesinmiş-fiyat netleşmemiş( beklenti 17,5-18.000 arası)
Ayrıca honda türkiye a.ş. bugüne kadar nelere kıydı( örn. xl700 transalp üretimi devam ettiği halde nc700x' e yer açmak için katledildi, hornet 600 üretildiği halde yer açmak için nc700s geldi-üstelik aynı fiyat)v.b.
---------- Post added at 02:28 ---------- Previous post was at 02:25 ----------
gerçi mart 2014 fuarında hepsi belli olur.
beklemek-sabr etmek gerek
600F i umarım bitirmezler..ABS siyle birlikte tam bir mantık motoru.arkadaşlar herkese merhaba...ben 36 yaşında 18 yıllık bir motosiklet severim. şu anda 2 tane motom var( 2011 honda cb600f ve 2012 honda cb125e), ikisini de sıfır aldım. sayfanızı yıllardır sessiz takip ediyorum...
bugün aldığım bi haberi sizinle paylaşmak istiyorum; türkiyenin 2 nci buyuk honda bayisi gelecek sene cbr 600fa nın ithalatının olmayacağını kesin olarak belirtti( tıpkı geçen yıl hornet 600'de olduğu gibi...
herkese sevgiler-saygılar.........