Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Bunlar da bugünden, daha fazla bekleyemedim getirdim.

çok isterdim ama Romatizmamdan dolayı daha hiçbir geziye katılamadım,ve tabi toplantılarada inş.en kısa zamanda...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
Bir kaç resim atim de renklensin;
Koruma takozu da almak istedim fakat uyumlu bir model yokmuş ellerinde 600F için. Bu sebeple daha önce almış olduğum motosikletimle uyumlu puntotech marka koruma takozlarını takacağım motosikletime.Saygılar herkese.
Sonpol koruma takozu takma yeri yok bu kasada (sinyaller bu işi görüyor tecrübe ettim. Koruma takozu takarsan motor yattığında o takoz grenajın kırılmasına neden olabilir.
cemdoga;
Bence yurt dışınandan ebay dan gerçek karbonunu daha ucuza alırsın bence o fiyat gerçekten çok yüksek...
rizomanin urunleri gercekten cok hos ama manet olarak asv ninkiler cok guzel. masada sari/altin renginde oldugundan su resimdekiler iyi olurdu gibime geliyor.Bugün rizomalarıma kavuştum. Bir tek fren maneti kaldı. O da önümüzde ki ay elime ulaşacakmış.
Saygılar herkese.
Ben aslında gold tercih edecektim fakat 600f deki goldlar biraz daha açık ve ben ton farkı olursa çok hoşlanmam. Bu sebeple siyah tercih ettim. Puig cam siyah, egzoz siyah. Hepsi takıldığında güzel olacak. Asv nasıldır bilemem ama kalite olarak rizoma'nın üstüne daha marka tanımadım
.
kac gun kaldı sonerım![]()
çok isterdim ama Romatizmamdan dolayı daha hiçbir geziye katılamadım,ve tabi toplantılarada inş.en kısa zamanda...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
Bir kaç resim atim de renklensin;
[url]http://k1304.hizliresim.com/18/l/m6lt6.jpg[/url]