adrenalin16
göremedim yorumunuzu bu konuyla ilgili hangi sayfada hatırlıyorsanız bir bakayım,
teşekkürler.
efnecan
hayırlı olsun motorun gergi 180tl zincirde 280 tl olması lazım + işçilik
zinciri orjinal al başka marka alma derim;
birde sakin kullanıcam diyosun sadece gergiyi değiştirirsen sesi keser bi 8-10bin km sakin kullanımda götürür seni,
ilerde zinciri+gergi(tekrar)değiştirmen gerekecektir.
hocam tam sayfasini hatirlamiyorum simdi tek tek okuyamam geriye donup,ama yapmistim bi yorum kesin hatirliom,gormemis olabilirsiniz sorun degil,bi sıkinti olursa yardimci olbilirim herzaman burdayim ins.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
volkan abi ;
teşekkür ederim açıklaman için, peki ne kadar koymam gerekli? 1e 1 oranında karıştırp antirifirizle suyu kaç litre eklemeliyim? mesela fazla koydum diyelim alttan atıyomu yoksa yedeğe mi geçiriyor fazlalığı,?
3 lt ye yakain alio ,fazlasi yedek su tankina gecer,ordanda tahliye hortumundan asagi iner,sag grenaji sok sol grenaji da sok,monyotunun orda vedat abinin gosterdigi resime bakarsan su hortumunu gorursun ,once radyotorun kapagini ac, sonra bu hortumu sok tamamen bosalsin,sonrada hortumu yerine takip,yedek su tankinin icinide bi hortuml cektikten sonra,radyotorun icine sadece antifrz koy ,(ben su katmiyorum yillardir oye yapiyorum,su bozuo antfrizi,bazi manueller su katin desede tavsiyem bu),siviyi doldururken bi yandan da o sokup taktigin hortumu elinle sikıp birakmaya devam ederek doldur vede, su tankinida level ust cizgisine kada doldur,sonra radyotor kapagini kapa ,motoru calistir fan acana kadar,fan kapaninca ve soguca tekrar kontrol edebiirsin, etmesende ,yedek su tankindan siviyi ceker sorun olmaz.tum bu islemleri yaparken motor soguk olsun,elini falan yakma ,takildigin biyer olursa sor.kolay gelsin