Arkadaşlar bu benzin göstergesine ayar oldum yaa bugün onun yüzünden yolda kaldımmeğer benzin bitmiş
reserve 4 çubuk du sonra birisi yanıp sönmeye başladı bende zannediyorumki tek tek düşecek ama öyle değilmiş
sonradan çaktık köfteyi ama yoldada kaldık vesselam...yolda kalmasız günler
Bu arada grenajları söktüm naked olarak takılıyorum![]()
sanıyorum bu hortuma benzer parca radyator su takvıye kutusunun ust kısmıdakı hava kanalı,
cunkı sıyah degıl o sıyah olanlar motorun kulburutor kapagındakı hava hortumlarıdır,,,
senin gösterge bozuk o zaman![]()

Volkan'ın motorunun satılık ilanını gördüm kendimi bi garip hissettim nedense :sunny: forum arkadaşlığı nasıl bişeyse sorsan iki kez mesajlaşmışızdır
Temiz bakacak, hakkını verecek bi alıcısı çıkar inş. Selamlar..
Sağolasın Dostum olsun 2 kez de olsa F kardeşliği var neden olsa :mrgreen:
Öylesine Koyayım Dedim esti istee :mrgreen:
..
Hacıı daha önce niye duyurmadın yavr: bende senin makinaya hasta oluyodum neyse nasip değilmiş hayırlı müşteriler...:cat:
O zaman yaşasın F kardeşliğii :flower:Sağolasın Dostum olsun 2 kez de olsa F kardeşliği var neden olsa :mrgreen:
Öylesine Koyayım Dedim esti istee :mrgreen:
..

Arkadaşlar yaz hazırlığı kapsamında birkaç madde işlemim olacak tavsiyelerinizi bekliyorum.
1. Buji konusunda ne seçim yapmalıyım ?
2. Yağ değiştireceğim en uygun ne yağ almalıyım ve bizim motor yaklaşık kaç lt. yağ alıyor.
3. Birde Jantlarımı ve arka kuyruk kısmını Metalik Simli Gri renge boyatmak istiyorum..
Tavsiye ve yorumları bekliyorum..
Birkaç Kare de Resim Atayım dedim.
[url]http://img255.imageshack.us/img255/2380/20130104163052.jpg[/URL]
[url]http://img585.imageshack.us/img585/4066/20130104163120.jpg[/URL]
Buji olarak imrc9c9h ngk oneririm
Yagda ipone katanayi oneririm..4 lt al yagi filtreyle birlikte 3,bucuk fln
Cant konusunda yapta gorelim bakalim benimde son gunlerde kafami kurcalio boyattayimmii ? Boyatmayimmiii?? Ne renk yapayim ?? Fln
...
Volkan Batmanda yaşamam sebebiyle malzeme konusunda sıkıntı yaşıyorum.
Alabileceğim yer konusunda da tavsiyen olur mu birde ortalama fiyatlar neler acaba..
Volkan Batmanda yaşamam sebebiyle malzeme konusunda sıkıntı yaşıyorum.
Alabileceğim yer konusunda da tavsiyen olur mu birde ortalama fiyatlar neler acaba..