arkadaşlar merhaba bende 1 hafta önce 600f le aranıza katıldım size bir kaç sorum olacak motorum 2007 model 25.000 km de motoru aldığımda motor gayet sağlıklı çalışıyordu aldıgım arkadaş daha yeni yagını degiştirdim dedi lakin ben gene bugün bi bakıma soktum zaten 600f lerde olan kronik egzantrik sesi bi ince geliyordu rölentide fakat yağı degiştirdikten sonra ses biraz arttı neden acaba bilgisi olan varmı
bakım olarak 15-50 motul yağ ve kn yağ filtresi toplam 3,5 lt yakın yağ koyduk hava filtresi temizlendi ve radyatör suyu ve antfirizi yenilendi cevaplarınızı bekliyorum.
kardeşim yağ filtresini de değiştirdik yaklaşık 3.400 gr yağ koyduk senin dediigin gibi üst çizgiyi geçik ama şöyle bi durum söz konusu filtre degişince 3.5 lt yağ almıyormu ?
Saol lucas doğru söylüyorsun ilk yapacagım is temizleyip çalıştırmayı denemek bilgisayar kasalarindakinelektrikli fanların büyüğü daha önce bilgisayar teknisyenligi yapmıştım 100 Ler ce kez temizledimen kötüsünü düşündüm daha iyi randiman alabilmek için yenisi şart sanırım aksam söküp bı deniyim bakalım
arkadaşlar merhaba bende 1 hafta önce 600f le aranıza katıldım size bir kaç sorum olacak motorum 2007 model 25.000 km de motoru aldığımda motor gayet sağlıklı çalışıyordu aldıgım arkadaş daha yeni yagını degiştirdim dedi lakin ben gene bugün bi bakıma soktum zaten 600f lerde olan kronik egzantrik sesi bi ince geliyordu rölentide fakat yağı degiştirdikten sonra ses biraz arttı neden acaba bilgisi olan varmı
bakım olarak 15-50 motul yağ ve kn yağ filtresi toplam 3,5 lt yakın yağ koyduk hava filtresi temizlendi ve radyatör suyu ve antfirizi yenilendi cevaplarınızı bekliyorum.
sadece burada toplanılıyor malesef
oda haftada belkı ayda 1
sağlık olsun bunada şükür))
Emin olmamakla ve eski bir elektrik teknisyeni olmakla birliktefan musuru ile arti ucu birbirine baglayip akunun arti ucuna, eksi ucu da eksi ucuna baglarsan calismasi lazim.
Canım benım; 2003 model ve öncekilerde; Kronik Eksantrik Sorunu bulunmamaktadır![]()