Abi olmuyo böyle, sen git xx bak, hayabusa bakXX bulsam hemen alırdım ama Ben F alacağım gibi gözüküyor![]()
2000 model 45 bindeyse demekki çok kullanılmamış tabi gerçek kilometreyse 12 senelik olması önemli bu zamana kadar nasıl kullanıldığı önemli bakımları zamanında yapılıp yapılmadığı ne derece zorlanarak kullanıldıgı bunlar onemlı ama sonucta orjınal kılometredeyse japon japondur honda hondadır bunuda unutma derimherkeze merhabalar arkadaşlar bende 2011 model daha 2,100 km de hyo 250gt-r var bi arkadaşta da 2000 model 45 binde 600 f var kendisi takasa sıcak bakıyor,genel olarak motor çok yıpranmamış ama nede olsa 12 yaşında karbiratörlü bir makina ....Şimdi tüm arkadaşlara soruyorum bu motorun bana astarı yüzünden pahalıya mı mal olur yoksa gözümü kapatıp takasa gireyim mi?
tamam tamam sustumilkan başına salarım doğanı görürsün o zaman xx sevdasını onun (=
millet doğan motoru sattı diye internete girmiyor artık
şakası bir yana ama motor alma süreci çok sıkıntılı onu mu alsam bunu mu alsam kararsız biri biraz hemde temizini bulmak dert biliyorsun e uzakta da olunca insan (=
Selam Millet,
Yaz Geldi Forum Dahada Duruldu Yahu...
Arkadaşlar şu an itibariyle Eksantrik zincir sesi çeken arkadaşlara tavsiyem,
hani deniyorduya yenılense dahi 3,,,5 bın km içerisinde ses başlıyor dıye,,,
ben gergiyi söktüm ve içindeki yayı çıkarttım,
0,50 mm kalınlıgında ve yaklasık 25,,,30 tur sarılmış bır yay kullanılmış,
yayı 0,80 mm olarak yaptırdım ve taktım,
şu anda 150 km kadar yoldan geldım acaba anlık bır germemı dıye,
şu an için sorun yok,
Bilginiz Olsun eğer ilk gergi ile başlayacaksanız değişime gergi içindeki yay ile denemenizi öneririm...
en azından yarım mm olan yayı 1 mm olarak değiştirip deneyebilirsiniz,
buda şu demek oluyor,
orjınal gergi mesela paleti 3 kilo ile ittirip zinciri geriyor ise,
işlem sonrası bu baskı 5..6 kilo olarak değişeceğinden zincir seri hareketlerde gevseme veya ses rıskını yok edecek durumda oluyor,,,
Bilgilendireyim istedim...
2005-2006-2007 Özellikle Kırmızı siyah, tercihen az km. 11.500 - 12.000 TL bütçem var.
Bu koşullar altında motornu satmayı, 2011 kasa almayı düşünen arkadaşlara duyurulur
Sevgiler,
Herkese hayırlı cumalar... Adana Sucular Honda servisinden İlhan usta ile görüştüm.Benim motordaki FI arıza ışığının oksijen sensöründen olmayacağını, sensörün bir defa iptal edilmişse bir daha aynı sensörden dolayı arıza vermeyeceğini söyledi.Arıza kodunu okuması gerektiğini belirtti.Ben de videoya çekip sizlerle paylaşayım istedim.Bu arıza kodunu okuyabilen varsa sevinirim.İlk fırsatta Adana' ya gitmem lazım ama küçük bir sorun, aramızda 350 km.cik var
(Videodaki açıklamayı da okuyabilirsiniz.)
http://www.youtube.com/watch?v=YRbZwPdgEWI&feature=plcp
Herkese hayırlı cumalar... Adana Sucular Honda servisinden İlhan usta ile görüştüm.Benim motordaki FI arıza ışığının oksijen sensöründen olmayacağını, sensörün bir defa iptal edilmişse bir daha aynı sensörden dolayı arıza vermeyeceğini söyledi.Arıza kodunu okuması gerektiğini belirtti.Ben de videoya çekip sizlerle paylaşayım istedim.Bu arıza kodunu okuyabilen varsa sevinirim.İlk fırsatta Adana' ya gitmem lazım ama küçük bir sorun, aramızda 350 km.cik var
servise şunu söylemen gerekiyor
hata kodu 2 defa kısa yanıp sönme
yetkili servis ise zaten motorunun service manual kitapçığı kesin vardır ( olması gerekir yani )
kitapçığında FI uyarı ikazları bölümüne 2 kısa sinyale bakarak görebilir sorunu
kendisine bu şekilde aktarabilirsin sorunu
service manuali indirmiştim bir ara ama laptopa format attığımdan dolayı şu an yedeğini bulamadığım için okuyamıyorum sana
yarın bakacağım tekrardan
iyi geceler hepinize![]()
arkadaşlar muayeneden geçmek için 600f orjinal egzozu lazım yardım edebilecek arkadaş var mı. istanbul