Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayırlı olsun 600f de imbonun ışığı yok normal motorun merak etme yeşil ışık N yazansa oda boş lambası

Teşekkürler yok n olanı biliyorum :) devir gostergesinin icindki anahtar işaretinin yanındaki lamba kitapçıkta kontak kapandıktan 5 saniye sonra ikaz verir yazmış onun için merak ettim

3.000 km oldu ve sezon girişi aksama yağ değişimi var :) tabikide herzamanki gibi Ipone 10w50 Katana Full Power

ARKADAŞLAR BALATA TEMİZLEME KİTİ ZİNCİR TEMİZLEME SPREYİ VE ZİNCİR YAĞI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAŞKA TAVSİYESİ OLAN VARMI VE NASIL KULLANILACAĞINI BİLEN

N eoldu Onur hani satmayacaktın :):)
satmam sanırım buyuk ıhtımal 14000 veren olmaz yarı deneme gıbı bısey ama 14000 al kardesım dıyen olursa satarım galıba artık borclardan ıyıce bunaldım bu sezon cbr 250 r alırım seneye yıne 600f e donerım sence mantıklı mı bence degıl :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

ARKADAŞLAR BALATA TEMİZLEME KİTİ ZİNCİR TEMİZLEME SPREYİ VE ZİNCİR YAĞI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAŞKA TAVSİYESİ OLAN VARMI VE NASIL KULLANILACAĞINI BİLEN

somunsu kardesım bu gune kadar hıc balata temızleme spreyı kullanmadım gerekte gormuyorum yagmurlu havada gazla bıraz fren yap bıseycık kalmaz o spreyler pek bır ıse yaramıyormus dıye duydum onların yalancısıyım :) ama denemekte fayda olabılır

Son düzenleme:
Bu F varya adamı saclarını yoldurur :) satıcam dersin kıyamassın, ayrılamassın hele temizini bulduysan... :):)

bahar geldi yeşillendik:)

aynen kardesım yaa ayrılamıyorum :)
senın foto makınesınınde cozurnulugunun masallhaı var heee nerdeyse bılgısayar kıtlenecek eskı bırazda zor acıyor :)

çok diri temiz bakmışsın allah kaza bela vermesin kardeşim Bide rr derler bu daha yakışıklı be rr bunun egzosunu yesin :) :) :)

tanımıyorum arkdsı..:(

oda burada aktıf bır arkadas 2001 model sanırım makınesı

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

bu sene degılde seneye ınsallah sızın oralara gazlamaya gelıcem selımıye camıınde bır namaz kılarım ınsallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

bu sene degılde seneye ınsallah sızın oralara gazlamaya gelıcem selımıye camıınde bır namaz kılarım ınsallah

inş gel bekleriz..hep davet ediyorum burdan arkdslarıı..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

seni ölüme götürebileceğini bildiğin halde asla vazgeçemediğin;
Aslında motosiklet yaşam kaynağım ve bir gün ölümüm.
Ölümle yasam arasındaki cizgide seyahat etmeni sağlayan sadık dostuM.
AZRAİL AMA BİR MELEK...

o arayıp bulamadıgın ılkayda vardı sanırım

tanımıyorum arkdsı..:(

evet mavi beyaz kırmızı bende çok beyendim ama yollarda hiç denk gelmedi...

bu makinanın benim bildiğim 3 tane temizi var
biri bende
diğeri emrahta extrema
diğeride yine lüleburgaz civarlarında.
istanbulda da benimki dahil 2 veya 3 tane var.

benimkinin gün ışığına çıkmasına daha var.
muhtemelen maddi olarak yetişirse önümüzdeki ay veya haziranda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar