aynalarım görüşünü beğenmiyorum, aynanın yarısından çoğu kolumu göstermekte kolumu çektiğimde veya yana kaydığımda arkamı tam olarak görebiliyorum. bu rahatsızlıkla ilgili sıkıntımı naıl çözebilirim.
-uzatma aparatı diye birşey biliyorum ayna bağlantı yerine takılıp aynayı biraz olsun uzatma yapıyormuş kullanan arkadaş varmı memnunmu ve nereden almış
- uzatma aparatı çözüm değilse aynalarımı kesip ilave yapacağım nasıl durur oda ayrı bir konu ama
önce güvenlik diyorum arkmı tam görmek istiyorum
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
uzatma aparatı işe yarar. aynı hem yukarı hemde yana doğru açıyor biraz daha mutlaka fark edecektir. forumdan ankaralı bir arkadaşımız kullanıyordu geçmiş sayfalarda fotoğrafını da yüklemişti hatta
hatırladığım kadarıyla kendisi memnundu
Gerçekten aynalar çok problemli... Arkayı görmek için çok çabalamak lazım.
ben bu yüzden aynanın yarısını kullanıyorum denebilir. arkamı net görebileyim daha açık açıları görmek için kafamı öne eğmem yeterli oluyor biraz
kaldı ki şerit değiştirmeden önce her durumda olabildiğince dönüp anlık olarak bakmakta her zaman fayda vardır. yurt dışında ehliyet verilirken özellikle öğretilir...
selam arkadaşlar nasılsınız kaç binde bir yağ değiştirmek lazım
3000 en iyisi çok fazla geçirme derim
3000bin km'de çok az bence maddi açıdan en uygunu 4bin
zaten servis 6binde bir değişim veriyor. sonuçta her gün piste çıkıp dip gaz kullanmıyoruz motorlarımızı bu yüzden bakım km'sini iyicene düşürmenin bir manası kalmıyor maddi açıdan külfet getirmesi bakımından. 4-5bin arası en makul olanıdır. onuda trafikte oyalandığınız zamana göre kendiniz ayarlamanız yeterli olacaktır.
oooo benimki 3000de geçmiş yahu

yanlış hatırlamıyorsam 20.000deydi değiştireli 26bin küsürde şimdi...bide servis yağ ve yağfilitresini değitirmeye işçilik filan 200lira istiyo bir kaç yere daha sordm filitre hariç 130-150lira fiyat çektiler
fiyat normal. 4lt yağ zaten 130 140 lira (3,5 3,7 lt gibi alıyor) ortalama yağ filtresi 20 25 lira 1 saat işçilik ücreti de yetkili serviste 45 50 tl. 180 lira civarı olması lazım serviste işçilik dahil nakit ödeme yapıldığında. düşük fiyat veren yerde kullandığı yağın marka ve kalitesinden fark edecektir illa.
arkadaşlar bugün motoru test ettim ciğeri on numara yanlız grenajda boşluklar var. bazı parçalar oynuyor. aynı zmanda grenejlarda boyada var. karar veremiyorum nedir fikriniz. tremarda bir kazası çıktı ama fiyat belli değil. boya attırmak için sigortadan yaptırmışlar
bazı parçalar dediğin hangi parçalar oynuyor ? zaten grenaj yapısı gereği esnek olmak zorundadır biraz. yüksek hızlarda rüzgara karşı bir direnç veriyor taş gibi olması beklenemez.
boya işçiliğinde vs sıkıntısı yoksa onuda kafaya takma derim fazla. sonuçta plastik aksamlar. motosikleti olduğu yerde bıraksan düşüp kırılıp çizilecek illaki.
gösterdiğin bir ustan var ise onay veriyorsa problem yok bence.