Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende öyle düşünüyorum ya adama veriyim gitsin yaptırsın diye eksozu 50 lira kiralıyolarmış far değişçek filan bir sürü iş adam 80 lira istiyo halleder gelirim diyo

ben cok baktım nete yok malesef haa ıngılızcen varda pdf formatında vardı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

80 ıyıymıs adam motoru hırpalamaz dımı benım korkum o

kötüymüş ya bulmak lzm bitane

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

valla benim korkumda o düşer kaza filan yapar diye çekiniyorum yada adamla konuşçam atıcam arkaya birlikte gidicez istasyona o içeri gircek...

bencede oyle yap kaza yaparsa ugras orj.bozulck uzulcen hc gerek yok yada farı degıs kendn git gecemezsen 1 kez muayene tekrarı bedawa 1 ay sure ıcınde eksgnı tamamla gel dıolar o zaman adama werırsın

valla bu iş beni çok gerdi ya tam karar vermedim bende bakıcam duruma göre bir çıkış bulucam...

hawalar bi isinsa gazyagı weya mazotu alcm elıme arka catal zıncır dıslı ne warsa pırılpırıl parlatıcm ah be bu sene yaz gelmcek galıba

Arkadaşlar merhaba;
Ön camdaki HONDA sticker'ını nereden bulabilirim? Bilgisi olan var mıdır?

evet güzel bir gündü yinede,
dönüşte tam çıktık yağmur çiselemeye basladı,
sohpet tanışma geyet keyfliydi yani,
hava açık olsaydı daga güzel gececegıne emınım,,,

kısmet artık saglık olsun,

Yaza gezme olaylarına cok mıktarda katılırım dıye dusunuyorum gezmeyı severım cunkı :)
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Evet o hazne radyator su haznesı,
radyatordekı su buharlaşabılır o sebepten eksılır su,
Büyükler Boşuna demiyorlar MOTORUN YAĞINA SUYUNA BAK GERISINI ALLAHA BIRAK dıye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar