Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selamlar..ben motorumu satabilirim..ilgilenirseniz 0541 258 58 58 tel numaram..
gri siyah renkli 2006 model 17000 km de orjinal kazasız boyazsız
istediğiniz servise ve ustaya gösterebilirsiniz.
yoshi egzoz
zero ön cam
michelin pilot power 2ct lastikler sıfır
keyfe keder satılıktır
muayenesi 2013 e kadar var
bu temzilikte orjinal ve kazasız 600 f bulmak çok zor o yüzden bu fiyatı istiyorum
20000 km ye kadar bakım masrafı olmayan çok temiz bir motor..

benim motorda aynı kaca satıosun kardes bı pıyasa ogreneyım ben satsam kafamda minimum 13 bin lira war

Arkadaşlar Amaç Ortak Nokta Bulmak,
arka sokakta,
arka caddede,
veyahut evımızden 5 km uzakta buluşup sohpetın ne anlamı var???
maksat gazlamak turlamak dolaşmak degilmi???

ortak bır nokta olsun ve keyfli bir organızasyon olsun...
Asya ve avrupanın ortası bulunması rahat bir yer kararlaştırın...
_____________________________________________________________________________________________________________________

Komple Grenaj seti 1000 lira,
süper derecede sorunsuz depo 350,,,500 lira,
km sıfırlatmak MASLAK SANAYİİDE TAŞ ÇATLASIN 50 LİRA.
az yıpratılmıs lastık cıkması zinciri vs derken,
2000 lira harcıyorsunuz ve bu duruma gelıyor motorunuz :) .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kesinlikle-kazasiz-ve-boyasiz-74161303/detay

Motorun cigerinden baska yerıne onem vermeyım,
şanzuman cigerden başka her taraf MAKYAJ YAPILABILECEK KONUMDA CUNKI....

serkana aynen katılıyorum maksat gazlamak yanı ben ortak noktaya varım uskudar kadıkoy besktas hepsı uyar bana

Onur evet Viaporta hic gitmedim vede asya yakasinda 1 kere kaybolmadigim gun olmamistir o yuzden en mantiklisi Levent bp petrol ?

Arkadaşlar Amaç Ortak Nokta Bulmak,
arka sokakta,
arka caddede,
veyahut evımızden 5 km uzakta buluşup sohpetın ne anlamı var???
maksat gazlamak turlamak dolaşmak degilmi???

ortak bır nokta olsun ve keyfli bir organızasyon olsun...
Asya ve avrupanın ortası bulunması rahat bir yer kararlaştırın...
_____________________________________________________________________________________________________________________

Komple Grenaj seti 1000 lira,
süper derecede sorunsuz depo 350,,,500 lira,
km sıfırlatmak MASLAK SANAYİİDE TAŞ ÇATLASIN 50 LİRA.
az yıpratılmıs lastık cıkması zinciri vs derken,
2000 lira harcıyorsunuz ve bu duruma gelıyor motorunuz :) .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kesinlikle-kazasiz-ve-boyasiz-74161303/detay

Motorun cigerinden baska yerıne onem vermeyım,
şanzuman cigerden başka her taraf MAKYAJ YAPILABILECEK KONUMDA CUNKI....

bunları geçen paylaşmıştım zaten ben (= komediler ya manisalı çılgın birde 24bin liraya hatay olacaktı sanırım bi şuursuz vardı (=
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...binden-sifir-ayarinda-75962631/silinmis-ilan/
link silinmişe dönüyor ama

ilkay yoktun bikaç gündür sen motorunu alabıldın mı pazar cay ıcmeye toplanıyoruz gelır mısın?

evet levent bp yaparız orada kararlaştırırız duruma göre nereye gazlanacaksa uzar turlar ayrılırız,
havanın durumu onemlı ama,
şu anda gayet kapalı hava ama :(
__________________________________________________________________________________________________________________
Bu arada arkadaşlar Size bir ayrıntı daha vereyım,
2006 MODEL FAKAT 2008'DE TRAFİĞE ÇIKMIŞTIR ilanlarını sizde yapabilirsiniz,
mesela benım motorumda 2006 model ve 2012 trafige çıkışlı diyebilirsiniz :)
bunun için istanbul dışından aracınızı alın ve ist (34) plakası olarak degiştirin ve İstanbul Trafigine Çıkış Tarihi Olarak,
TRAFİĞE ÇIKIŞ TARIHI 2012 olsun :)

adamcık utanmış olmalı ılanından :)
Millet motosiklet alış satışını yatırım amaclı yapıyor yhu :)

Evet Levent Bp de bulusuyoruz Arkadaslar benim telde hava 8derece gunesli ve yagmurlu gosteriyor yagmurlu olursa benim Lastikler uygun degil bitik o yuzden sizde hava durumunu bilgisayardan giren varsa fotografli olarak koyabilirmi rica etsem ?

bunları geçen paylaşmıştım zaten ben (= komediler ya manisalı çılgın birde 24bin liraya hatay olacaktı sanırım bi şuursuz vardı (=
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...binden-sifir-ayarinda-75962631/silinmis-ilan/
link silinmişe dönüyor ama

motorumu ne yazıkki alamadım onurcum teklifin için teşekkür ederim
maddi olarak baya zor günler geçirdiğimden şu aralar bir süre daha alamayacağım muhtemelen forumda konusunu açmıştım zamanında eski çalıştığım şirketten hayli hatrı sayılır bir alacağım bulunduğundan ötürü...
insanları bu şekilde zor duruma düşürüp kul hakkı yiyerek ahirette kendi yerlerini hazırlıyorlar sadece her ne kadar şirketleri kötü durumda da olsa...

neyse yorum yapmak istemiyorum ben şimdi daha fazla....

eyvah mynette saganak yagıslı dıyor ben bıkac sıteye daha bakıyım en iyisi :) hürriyette yagıslı dıyor dmi işleride yagısa dönmüş :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------

motorumu ne yazıkki alamadım onurcum teklifin için teşekkür ederim
maddi olarak baya zor günler geçirdiğimden şu aralar bir süre daha alamayacağım muhtemelen forumda konusunu açmıştım zamanında eski çalıştığım şirketten hayli hatrı sayılır bir alacağım bulunduğundan ötürü...
insanları bu şekilde zor duruma düşürüp kul hakkı yiyerek ahirette kendi yerlerini hazırlıyorlar sadece her ne kadar şirketleri kötü durumda da olsa...

neyse yorum yapmak istemiyorum ben şimdi daha fazla....

ilkay kardesım durumunu gayet ıyı anlıyorum baya iz bırakıyor adamda senelerce Allah a havale etcez yapcak bısey yok ben kendımı bu durumda ben bısey yaptım kı bu ceza bana geldı dıyorum bıraz tesellı oluyor kendımce yanlıs bısey demek ıstemem dedıysem ozur dılerım herseyın hayırlısı Allah tan

arkadaşlar bu hafta ıkı kez basıma ısıklarda gelen bır olayı paylasmak ısterım kırmızı ısıkta duruyorum tabı o esnada vıtes ucte veya dortte oluyor vıtesı bosa almaya calısırken alamıyorum anca gaz vermem veya ılerı gerı yapmam gerek nedenı ne olabılır acaba tecrubelı arkadaslar görüşlerinizi beklıyorum yag degısımı yapalı daha 1500 km oldu.

hyosungların genel sorunu ama hondada boyle bı problem olmamalı benım ılk aklıma gelen debrıyaj balatası kullandıgın yagdan da olabılır ayırmaya engel verebilir bıde debrıyaj telını kontrol et bence gıderken problem var mı pekı cat cut ses gelıyor mu vıtes degıstırırken

ilkay kardesım durumunu gayet ıyı anlıyorum baya iz bırakıyor adamda senelerce Allah a havale etcez yapcak bısey yok ben kendımı bu durumda ben bısey yaptım kı bu ceza bana geldı dıyorum bıraz tesellı oluyor kendımce yanlıs bısey demek ıstemem dedıysem ozur dılerım herseyın hayırlısı Allah tan

bişe yapmaktan değil bu adamların arsızlığından vs kaynaklanan bir durum. insanda haya haysiyet olmayınca böyle oluyor işte denebilecek başka bir söz bulamıyorum...

arkadaşlar bu hafta ıkı kez basıma ısıklarda gelen bır olayı paylasmak ısterım kırmızı ısıkta duruyorum tabı o esnada vıtes ucte veya dortte oluyor vıtesı bosa almaya calısırken alamıyorum anca gaz vermem veya ılerı gerı yapmam gerek nedenı ne olabılır acaba tecrubelı arkadaslar görüşlerinizi beklıyorum yag degısımı yapalı daha 1500 km oldu.

hyosungların genel sorunu ama hondada boyle bı problem olmamalı benım ılk aklıma gelen debrıyaj balatası kullandıgın yagdan da olabılır ayırmaya engel verebilir bıde debrıyaj telını kontrol et bence gıderken problem var mı pekı cat cut ses gelıyor mu vıtes degıstırırken

problem hyodakiler ile aynı değil
yüksek viteste ışıklarda durduğunuzda debriyaja basılı tutarak vitesi direk boşa alamazsınız.
arkadaşın demek istediği vites mesela 4'te o an. durduktan sonra 4'ten 3'e alıyor ama debriyajı bırakmadan 'ye düşürmeye çalıştığınde vites geçmiyor. bu bir problem değil hemen hemen her motorda başımıza gelebilecek bir şey.

problemin en basit çözümü debriyaj levyesini kavrama noktasına kadar (bilmiyorsanız hafifçe yapın) getirin balatalar hafifçe kavramaya başladığı anda tekrar sıkın ve vitesi düşürmeye devam edin. vitesler ara yerlerde bu şekilde sıkışabilir her o an durduğunuz için dişli boşlukları birbirine karşılık gelemeyebilir. dert edilecek bir mevzu değil yani :)

dostum vıtes gecıslerını şu mantıkla düşün,
bisikletlerde durdugun yerde vıtes attıramazsın,
sebebı ıse teker durdugundan dişlilerde durur ve zıncır oldugu yerde gezer,
bu vıtes işide ona eş deger sayılır,
dişliler bir birine denk gezmez ise vıtes durduk yerde rahat gecmez,

o kadar takılma yanı,
fakat kullandıgın yagında vıtes gecıslerınde etkısı oldugunu unutmayalım...

pazar az bulutlu 8 derece fotografı napcan onu anlamadım bıze ınanmıyor musun :)

Hayir ondan degil :D gun ici saat saat hava durumunu fotografli gosteren siteler var onu biliyorsaniz koyarmisiniz dicektim :) her ne ise yarin uyandik diyelim cama baktik hava guzelse kacta levent bp de olma niyetimiz var acaba ?

benim gezmeye tanısmaya nıyetm war bugunun posta gazetesınde yagmur yarın gece baslıck dıo nerde bulusack arkdaslar kmseden ses yok mu :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

neyse ben sabah forma bı bakarım gelecek arkadaslar warsa cıkarm yola herkese ı aksamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar