Öncelikle herkese merhabalar,
Bende yaklaşık 15 gün kadar önce 2006 gümüş siyah 600f ile aranıza katılmış bulunuyorum benide aranıza kabul ederseniz mutlu olurum.600f i tercih etmemde bu forumdaki kullanıcıların ve bilgi paylaşan arkadaşların emeği büyük bu nedenle bilgi paylaşımında bulunan herkese teşekkür ediyorum.egzos konusu açıldığını görünce bilgi vermek istedim.600f 'i aldığımda 1 senelik muayenesi yoktu.Bunu alım satım sırasında öğrendim maalesef hiç mi sormadın diyeceksiniz fakat sordum neyse benim hatam ruhsatı elime alıp bakmalıydım dedim kendi kendime ve hiç vakit kaybetmeden tüv türk den muayene için randevu aldım ama bir problemimiz vardı egzos arrow bende sizler gibi ikinci el bir orjinal egzos baktım tam alıyordum ki anadolu yakasında yeni tanıştığım ustam gel hallederiz dedi ve hallettik muayeneden sorunsuz geçtik. Nasılmı? 7 adet bulaşık teli yeterli

muayenede genelde dikkat edilen noktalar motor no, şase no,sinyal far ayarı vs. egzosta çok bağırmıyorsa problem olmuyor standarda dökülen 'hafif kusur far ayarı' ile geçtik çok şükür.Tabi egzos bu şekildeyken motoru uzun süre kullanılmaz çünkü bildiğiniz motor sıkılıyor bu işten.