Ben Rize'de radara yakalanıyorum; polis beni anons edemeden cevirmeyi gecmiş oluyorum![]()
l:
gecen hafta arkadasım 600 rr ile avcılardan tekirdaga gıderken yakalanmıs radara selımpasa cıkısında koprunun altına sıper almıs polısler. Plakasız olarak girmiş radara ve 475 tl ceza kesılmıs kendısıne kacma sansı yokmus zaten keskın bır donusun ardından dırek polıslerın kucagına düşmüş![]()
o zaman kovalama sırası sana geçiyor dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------
fılz sana arkadaslık ıstegı yolladım kabul edersen bu arada ısım ne mahsuru yoksa
ahaha süper fikirarkadalaşlar bu gun muayeneden çıktım,
sonuç harıka
tek kusur SİNYAL İKAZININ HIZLI YANIP SÖNMESİ oldu,
eksoz'ada susturucu yaptım
adam dıyo bu eksozlar ses eksozu degilmi neden bagırmıyor,diye sordu,
bende yok hocam bu sadece üzerindeki arma orjınal eksozu bu dedim
adamda yeni haliyle
içine sıgacak kalınca bır boru,
ve borunun cıkısı olarakta serçe parmak kalınlıgında bır delık,
muayene ıstasyonuna gırınce eksoz'a soktum,
çıkıncada söktüm![]()
Peki plakası olmadığından dolayı da ceza yemiş mi?
arkadaşlar PAZAR günü program varmı???
hava iyi olacakmış sanırım ve hava iyi olursa dolaşmayı planlıyorum :9
ögleden sonra fuara tekrar gıdecegım ve sonrasında ufaktan dolaşırım cunkı,,,
diğer 600 ler derken kastın RR lar ise fark var tabiki. 600cc yeni geçiş yapacak isen kesinlikle 600f derim. ufak hataları tölere ede bilirsin. kulanımı özelliklede şehi içi çok rahat. performans dersen RR ları aratmaz yeterki gazı aç... kısacası ben çokk memnunum şiddetle tavsiye edebilirim..Arkadaşlar 600f ile başlamak diğer 600'lüklerle başlamak gibimidir ? tamam ikiside 600lük ama 600f gönlümü çalıyor. yorumlarınızı alabilrmiyim?
arkadaşlar kaç gündür soruyorum bir cevap alamadım bilen varsa söylesin muayne geldi kapıya dayandıbana yoshimura eksoz için susturucu lzm
arkadaşlar
4 gün önce yedek anahtarımı kaybettım ve bulamıyorum anahtarcılar çipli oldugu için cekemeyeceklerını söyledıler sadece servısın cekebılecegını soyledıler evde kaybettıgımı düşünüyorum ama aramadıgım yer kalmadı bulamadımr:
Cem benimde tek anahtarım var, yedeğini yaptıracak bir yer buldum.80-90tl tutar dediler fakat daha gidemedim.Yaptırınca bilgi veririm
arkadaşlar kaç gündür soruyorum bir cevap alamadım bilen varsa söylesin muayne geldi kapıya dayandıbana yoshimura eksoz için susturucu lzm