benim yavruda gri siyah kuyruktan anladımewet grı sıyah daha cok hosuma gıttı onu aldım telden yazdıgım ıcın alıntı yapamıyorumsenın yawru nasıl
sanada iyi akşamlar ilk fırsatta yapalım bi show görüşürüzederım tabı fırtına ama pc den gırınce burdan gozukmuyor teldeyım suan herkese ıyı aksamlar yarın iş war malum bende cok ısterım soyle toplanıp 600f sow yapalım
Müşürü sipariş ettim de fan ı düğme ile açma kapama olayını kendim yaptığım için para vermedimdüğmede babam elektrik aydınlatma işinde çalıştığından ondan aldım beleş yani
![]()
ilkay buraya resım nasılm yukluyoruz?
Arkadaşlar elimde takım granaj var 600 f in,sağ -sol granaj,kafa granajı,kuyruk,ön çamurluk,sağ sol panzlot,siyah ön cam takım halinde ve sıfır.uygun fiyata vereceğim.sıfır lastik takımla takas yapabilirim v.s. 05319844446
600f fuar organizasyonu yokmu ? sayılı gün kaldı.
ah be abi sende mi (=
Yenibosna Hudson deriden istedim ücretsiz olarak verdiler.ewet yaa bileti nerden kaça alırız bilen var mı veya bazı dergiler ücretsiz veriyormus bilen var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
birde arkadaşlar dün ilk defa yağ değiştirdikten sonra bi kısa gezinti yaptım motorda sesten eser kalmamış vites gecişleri de cok yumuşamış kesinlikle mobil 1 racing 10 40 tavsiye ediyorum