arkadaşta var eğilmeyi sevmiyor 125km geçmiyor diyor 2011 130-140 için yatmakmı gerekiyor ekrem cbr125r da ?Çok iyiymişBen max. 130-140 gidebiliyorum gerçi
)
Teşekkür ederim
Son düzenleme:
arkadaşta var eğilmeyi sevmiyor 125km geçmiyor diyor 2011 130-140 için yatmakmı gerekiyor ekrem cbr125r da ?Çok iyiymişBen max. 130-140 gidebiliyorum gerçi
)
Teşekkür ederim
Bende düşünüyordum aynı modelden almayı ancak denemeden almak istemedim. Kafama nasıl oturur, hangi bedeni seçmeliyim emin olamadım. Shoei xr-1100 kaskım medium beden ve çok memnunum kafama oturmasından, 250+ süratlerde falan hiçbir problemim olmadı ama daha rengarenk bişeyler istiyorum) Kafanı sarması konusundaki görüşlerini ve beden seçimi konusunda bir fikrin varsa yorumlarını alabilir miyim ?
Edit: Sanırım fuarda deneme fırsatım olur, orda herşeyden emin olup alabilirim =)
O kask başıma gelen en güzel şey250km süratlere cok kez cıktım ve inanılmaz memnunum

arkadaşta var eğilmeyi sevmiyor 125km geçmiyor diyor 2011 130-140 için yatmakmı gerekiyor ekrem cbr125r da ?tabi düz yoldan bahsediyorum
![]()
Tam olarak modeli nedir acaba. Bizde başımıza güzel şeyler gelmesini isteriz.![]()
http://www.ebay.com/itm/CBR-600-F4i...ies&vxp=mtr&hash=item45fd8fd5e3#ht_7428wt_932
nasıl?
değişik bir hava katmış..
hadi görüşü geçtim çok para yahu 3çift f yada rr aynası alabilirsiniz bu parayabu aynaları çok önce bir arkadaşımda gt250r varken almıştı motoruna
söyleyebileceğim tek şey görüş 0
Arkadaşlar Fuara hepberaber toplanıp gidelimmi ? ve sırayı oluşturalım isterseniz ?
hadi görüşü geçtim çok para yahu 3çift f yada rr aynası alabilirsiniz bu paraya
Bu arada sayfa şenlenmiş resimlerler oh oh![]()
Tam boy resimleri nasıl ekleyebılecegım konusunda yardım beklıyorum